Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek szexi hogyha egy jó karban lévő szőrös férfi dolgozik és izzad a kertben vagy valami fizikai munkával?

Az, hogy izzadt és büdös?
Mikor még azt csináltam az akkori barátnőm is volt úgy, hogy hazamentem a munkából, ő otthon várt az ágyban és mikor odamentem, hogy megcsókoljam köszöntésből már rántott volna magára. Mondtam, hogy legalább had fürödjek le! Legalább volt előtte egy kis időm kifújni magam, mert baromi fáradt is voltam, így nem az volt az első gondolatom, de aztán zuhanyozás után meghozta a kedvem:D

Csak, hogy nem huzamosabb fizikai terhelés után. Mivel az androsztedon, ami vágykeltő, annak az alapja a tesztoszteron és annak szintje leesik egy nagyobb fizikai igénybe vétel után. Tudtad ezt?
A problémám meg elmondtam. Én nem éppen tartom magam ilyenkor vonzónak és feszélyezve érzem magam ilyenkor. Meg amúgy teljesen máshogy is izzad az ember ha csak nagyon meleg van, illetve még a között is különbség van, hogy milyet izzadok szexnél és milyet ilyen kemény munkánál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!