Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bejön nektek, ha egy pasi magas (190 cm vagy magasabb) ? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok? Hány évesek?2018. aug. 31. 12:36
11/15 he84 válasza:
Nekem a túl magasak nem annyira jönnek be. A 180 cm magasság még határeset, de afelett már némiképp túl magas lenne hozzám (én 165 cm magas vagyok). És nem kizáró ok, ha magasabb, csupán egy kis hátrány. Ettől még minden magasságot elfogadok.
12/15 PeterN1971 válasza:
A nők nem tudják, hogy mit akarnak a férfiaktól, ezért hiába kérdezed őket. Egy nőnek azért jössz be, mert tudod, hogyan kell bánni vele, és nincs más titok. Mindegy hogy hogy nézel ki. Egyébként nem látnál bombázókat tök ronda hapsival. Az én apám 57 volt, az anyám 21 amikor születtem. A következő házasságában 76 volt és a felesége pedig 24. Tudta, hogy hogyan kell egy nőt levenni a lábáról. És mindig csillogott a cipője...
13/15 anonim válasza:
Igen bejön ha magas egy pasi, én mondjuk alacsony vagyok 160 körül.
22
14/15 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, 160 cm, mégis a magas pasik jönnek be, de 165 cm felett igazából nem kizáró ok a magasság, nyilván nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!