Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bejön nektek, ha egy pasi magas (190 cm vagy magasabb) ? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok? Hány évesek?2018. aug. 31. 12:36
1/15 anonim válasza:
Be, nagyon be jön nekik, én nem jövök be nekik a 168-as magasságommal pont ezért gondolkozom rajta hogy lehúzom magam de de nem férek le és sajnos pottyantós budim meg nincs.. :(
2/15 anonim válasza:
Igen. nagyon bejön. Ha 190 vagy magasabb az számomra bőven elég hogy azt mondjam: álmaim pasija. Semmilyen más tulajdonság nem szükséges. JÖHET
3/15 anonim válasza:
Csak a magas pasik jönnek be mivel Én sem vagyok alacsony.
22/N
4/15 anonim válasza:
Ja, meg ha Gézának hívják akkor az álmaim netovábbja.
Nem érezted az előzőbők a szarkazmust? Géza.
Hogy gondolhatjátok azt hogy egy nő azt mondja mindegy milyen egy pasi csak min 190 legyen?
Ne legyetek már idióták ... Egy embert nem a magassága alaján ítél meg egy nő. Ezer tényező van de legfontosabb az összkép.
5/15 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem igen, mivel én is magas vagyok. Egyértelműen nem lesz nálam alacsonyabb párom.
De ez édeskevés. Nem a magassága miatt szeretem meg..
21N
6/15 anonim válasza:
Az életkor nagyban meghatározza azért hogy mi számít, én azt el is tudom fogadni hogy mindenkinek más az ideális, de egy testi adottság fejforma akármi nem gondolom hogy meghatározná hogy milyen a kapcsolat vagy akár a szex. Ez ugyan olyan hogy sok pasi azt szeretné hogy a lánynak legyen nagy a melle, nekem nincsenek ilyen elvárásaim, legyen kettő belőle és hagyja hogy amikor kettesben vagyunk megérintsem őket és kész.:)
7/15 anonim válasza:
Igen. Nekem fontos, hogy magasabb legyen nálam, legalább annyira hogyha magassarkút veszek akkor ne legyek magasabb. Én 172 vagyok.
8/15 anonim válasza:
Nekem bejön
Kb 178 cm vagyok és 19 éves
9/15 anonim válasza:
Nekem bejönnek, 167-168 centi vagyok 42/N
10/15 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be,mert nagyon alacsony vagyok és nevetségesen néznék ki egy 190 cm magas ember mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!