Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mèg ilyen (metroszexuális) fiúk?
Mindig is a metroszexuális, lányos fekete ruhába öltöző, fekete látványos sminket hordó, festett hosszú fekete hajú fiúk tetszettek. Mint anno a Tokio Hotel énekese ahogy kinézett. Azt hittem idővel elmúlik, de már 22 éves vagyok és egyáltalán nem érdekel egy átlagosan kinéző fiú sem. A shemale-k is érdekelnek, kivéve ha átlagp*csának öltöznek. Csak a goth/emo fiúk tetszenek.
22/L
Egyik katonatársam metró szexuális volt. A hetvenes években metrót vezetett és menet közben a mellette ülő kolléganője (akkor még ketten ültek elöl!!!) az ölébe ült.
Igen, ez vicces, de megtörtént.
Szia
Rámírhatsz, van közöm a témához :p
20/F
Uhhh a Hokizó Fotel zenekar! Mennyit röhögtünk rajtuk régen! Köszönöm hogy eszembe juttattad ezt a kedves emléket a kamaszkoromból. :)
Egyébként 10-15 éve, középsulis kamaszként én is metrószexuálisnak számítottam, de azért nem olyan durván mint ahogy a 3-as írja. Jártam néha szoliba, edzegettem, mindig a legújabb divat szerint öltöztem, divatos frizurám volt, borotváltam a hónapljam és a farkam stb, de semmi pedikür, manikür, szemöldökszedés meg hasonló nem volt soha. Akkoriban aki menő akart lenni, az ezt követte. Csajok is szerették, volt mindig barátnőm akkoriban. A south parkban is volt egy rész a metrókról, dettú ugyan-ez amit a 3-as meg én is leírtunk, és semmi hasonló ahhoz amit te leírsz. Szóval szerintem kicsit kevered a fogalmat. Amire te gondolsz aki inkább stílus volt. Mi csak simán emósnak hivtuk.
(Mielőtt valaki lebu*izna, közlöm, hogy szerencsére mára kinőttem. Most kopasz vagyok és szakállas, meg kigyurt és tetovált.)
Előző vagyok. Itt egy érdekes poszt, hogy mi lett a 2000-es évek emósaival. Ne aggódj, majd te is kinövöd ezt, csak lehet későn érő típus vagy:
Egy kicsit én is az vagyok. :)
Mindig teljesen szőrtelenítem az egész testem, karom, lábam is.
Kéthetente formára szedetem a szemöldököm kozmetikusnál, vékonyít is belőle rendesen, meg megcsinálja szépen az ívét is, ezenkívül járok néha arckezelésre is.
A hajam mindig rendben van.
Feszülős ruhákban járok, feszülős pólókban, és sztreccses super skinny farmert hordok, ami teljesen rám feszül még fenéken is, nejlonharisnya mindig van rajtam a nadrág alatt, és csak tangát hordok alsóneműnek. :) Szeretem a leggingseket is, van sima pamut, és bőrhatású leggingsem is. Vékony testalkatú vagyok, nagyon jól állnak ezek a cuccok rajtam. :) A super skinny farmerjaimnak is nagyobb része női, mert azok jobban rám cuppannak, így jobban kiadják az alakom, meg jobb segget is csinál, így hátulról majdnem mindig csajnak néznek. :)
Sminkelni ritkán szoktam. Néha szoktam szolizni is, és szeretem testápolóval bekenni magam. Nyáron nagyon tetszik, amikor a frissen szőrtelenített lábam bekenem és szépen csillog a napon a vádlim és a combom egy feszülős rövidnadrágban/farmersortban. :)
A körmömet színtelen lakkal szoktam bekenni kezemen, lábamon is. :)
És te kedves kérdező milyen stílust képviselsz? Te hogyan öltözködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!