Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak mèg ilyen (metroszexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak mèg ilyen (metroszexuális) fiúk?

Figyelt kérdés

Mindig is a metroszexuális, lányos fekete ruhába öltöző, fekete látványos sminket hordó, festett hosszú fekete hajú fiúk tetszettek. Mint anno a Tokio Hotel énekese ahogy kinézett. Azt hittem idővel elmúlik, de már 22 éves vagyok és egyáltalán nem érdekel egy átlagosan kinéző fiú sem. A shemale-k is érdekelnek, kivéve ha átlagp*csának öltöznek. Csak a goth/emo fiúk tetszenek.

22/L

2018. aug. 31. 03:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Neked a melegek tetszenek....
2018. aug. 31. 06:20
 2/11 StevenUp ***** válasza:
26%
Ez sajnos plátói szerelem lesz mert az a "fiú" aki így öltözik az szintén csak olyan fiúkat keres mint ahogy te is .
2018. aug. 31. 08:24
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
A metroszexuális férfi fogalma 10-15 éve, mikor a jelenséget leírták, azért nem (csak) erre a csoportra vonatkozott. Hanem minden férfire, aki szőrtelenítette a testét, szedette a szemöldökét, hetente járt fodrászhoz, járt pedikűröshöz, hetente vásárolt ruhákat magának, jó minőségűt, és követve a legutolsó divatot.
2018. szept. 2. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

Egyik katonatársam metró szexuális volt. A hetvenes években metrót vezetett és menet közben a mellette ülő kolléganője (akkor még ketten ültek elöl!!!) az ölébe ült.

Igen, ez vicces, de megtörtént.

2018. szept. 2. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Az igazi férfiak nem vesztenek vele sokat, hogy rájuk sem hederítesz...
2018. szept. 2. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia

Rámírhatsz, van közöm a témához :p

20/F

2018. szept. 2. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Uhhh a Hokizó Fotel zenekar! Mennyit röhögtünk rajtuk régen! Köszönöm hogy eszembe juttattad ezt a kedves emléket a kamaszkoromból. :)

Egyébként 10-15 éve, középsulis kamaszként én is metrószexuálisnak számítottam, de azért nem olyan durván mint ahogy a 3-as írja. Jártam néha szoliba, edzegettem, mindig a legújabb divat szerint öltöztem, divatos frizurám volt, borotváltam a hónapljam és a farkam stb, de semmi pedikür, manikür, szemöldökszedés meg hasonló nem volt soha. Akkoriban aki menő akart lenni, az ezt követte. Csajok is szerették, volt mindig barátnőm akkoriban. A south parkban is volt egy rész a metrókról, dettú ugyan-ez amit a 3-as meg én is leírtunk, és semmi hasonló ahhoz amit te leírsz. Szóval szerintem kicsit kevered a fogalmat. Amire te gondolsz aki inkább stílus volt. Mi csak simán emósnak hivtuk.

(Mielőtt valaki lebu*izna, közlöm, hogy szerencsére mára kinőttem. Most kopasz vagyok és szakállas, meg kigyurt és tetovált.)

2018. szept. 27. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

Előző vagyok. Itt egy érdekes poszt, hogy mi lett a 2000-es évek emósaival. Ne aggódj, majd te is kinövöd ezt, csak lehet későn érő típus vagy:

[link]

2018. szept. 27. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak.:)
2018. szept. 28. 04:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy kicsit én is az vagyok. :)

Mindig teljesen szőrtelenítem az egész testem, karom, lábam is.

Kéthetente formára szedetem a szemöldököm kozmetikusnál, vékonyít is belőle rendesen, meg megcsinálja szépen az ívét is, ezenkívül járok néha arckezelésre is.

A hajam mindig rendben van.

Feszülős ruhákban járok, feszülős pólókban, és sztreccses super skinny farmert hordok, ami teljesen rám feszül még fenéken is, nejlonharisnya mindig van rajtam a nadrág alatt, és csak tangát hordok alsóneműnek. :) Szeretem a leggingseket is, van sima pamut, és bőrhatású leggingsem is. Vékony testalkatú vagyok, nagyon jól állnak ezek a cuccok rajtam. :) A super skinny farmerjaimnak is nagyobb része női, mert azok jobban rám cuppannak, így jobban kiadják az alakom, meg jobb segget is csinál, így hátulról majdnem mindig csajnak néznek. :)

Sminkelni ritkán szoktam. Néha szoktam szolizni is, és szeretem testápolóval bekenni magam. Nyáron nagyon tetszik, amikor a frissen szőrtelenített lábam bekenem és szépen csillog a napon a vádlim és a combom egy feszülős rövidnadrágban/farmersortban. :)

A körmömet színtelen lakkal szoktam bekenni kezemen, lábamon is. :)

És te kedves kérdező milyen stílust képviselsz? Te hogyan öltözködsz?

2018. szept. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!