Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a nagyon vékony lányok?
be.
az, hogy törékenyek. ebből adódóan számomra nőiesek. utóbb említett pedig vonz.
Be, és nem tudom miért, egyszerűen baromi könnyen beléjük esek :D
Alapból nem ez az ideálom, sőt, az átlagos vagy annál picit teltebb lányok jönnek be, de valamiért mindig egy vékony lány tetszik meg nagyon :) Ahogy előttem is írták, talán a nőiesség miatt.
Én eléggé fenék és comb mániás vagyok, szóval bejön ha egy csajnak vastagabb combjai vagy nagyobb popsija van, ezért sem ideálom a vékony testalkat.
Volt még tavaly egy lány akit a buszmegállóban láttam többször, ő is ilyen nagyon vékony típus volt, és egyetlen dolgot nem tudnék kiemelni hogy mi tetszett meg rajta. Neki is kis mellei voltak, vékony lábai, rövid haja (ami szintén nem jön be :D), de valahogy az összhatás mégis vonzó és ellenállhatatlan volt :)
Ezt csak azért írtam hogy lásd hogy hiába kedvelem mondjuk a hosszú hajú csajokat vagy bármilyen külső / belső jeggyel rendelkezőket, egy ettől eltérő lány is képes megfogni az összképpel, a jókedvével, egy mosollyal, stb. És nem én vagyok az egyetlen aki ilyen.
Szóval senki ne bánkódjon amiatt hogy nincsenek nagy mellei vagy jó feneke stb. mert nem ez a lényeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!