Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek attól hogy ha oda kerül a sor nem fog felállni. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Legutolsó barátnőmmel egyszer megtörtént hogy ő akarta de én nem tudom mi volt velem de egyszerűen bármit csinált nem akart felállni és félek hogy megint igy járok. Ráadásul szerencsétlen nagyon kibukott mert azt hitte hogy nem kívánom. Járt már valaki igy ?
Mi lehet az oka ?
2018. aug. 30. 18:47
1/7 anonim 

válasza:

ha nagyon rástresszelsz akkor elvileg, de nekem is volt már ilyen. Amúgy ha nem áll fel egyből, akkor sokáig csókolózz, és simogasd ruhában, és csak akkor vedd le a nadrágod, ha készen "állsz"
2/7 A kérdező kommentje:
stressz oka lehet ?
2018. aug. 30. 19:01
3/7 anonim 

válasza:

akár, sokan nem tudnak elélvezni a stressz miatt
4/7 A kérdező kommentje:
Na az nekem meg van hogy sokáig nem megyek el... egy órát simán eljátszok
2018. aug. 30. 19:06
5/7 anonim 

válasza:

A legtöbb amit tehetsz, hogy nem félsz tőle.
6/7 anonim 

válasza:

.. egy órát simán eljátszok – na, ez a baj. Le kellene szokni a recskáról, attól magas már az ingerküszöb.
7/7 A kérdező kommentje:
Mármint a lánnyal
2018. aug. 30. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!