Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok péniszekről képeket nézegetni, vagy ez titeket egyáltalán nem tud felizgatni/nem érdekel?
A látvány nem
Nem minden lány működik úgy mint Ti pasik hogy meglátt egy cicit,puncit,feneket és áll a cerka
De igen van olyan lány aki meg lát egy falloszt és már nedvesedik is
Nem vagyunk egyformák
Ennyi
Ez a lányoknál "sajnos" nem igy mukodik
A cerkátol magátol nagyon kevés lány izgul fel magátol (mármint a látványátol), a lányokat sokkal egyszerübb felizgatni egy jol megirt, erotikus történettel, amit el tudnak képzelni, vagy amit esetleg még nem probáltak :)
Lehetőleg persze olyan történettel ami az ő szemszögükből mutatja be a történetet és bele tudja magát élni :)
Persze közben néhány erotikus kép segithet a jobb cél a nedvesedés érdekében :)
Remélem találsz olyan lányt akit ily modon fel tudsz izgatni :)
Sajnos kevés ilyen lány van itt :(
Akkor én kivétel vagyok. Én képes vagyok egy faroknak a látványától is felizgulni 😃
Nem kérek privátban képeket.
21N
Sokat láttam már akaratom ellenére, mert ezek aztán küldik rendesen, de nem izgat fel nem érdekel, szerintem szánalmas
20l
3 hónapban egyszer ilyen képekre masztizok.
De ha valaki elküldi a sajátját az már taszít.
Egyáltalán nem, talán, amikor voltam kb 13 még felizgatott, már ez kevés.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!