Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi sem tud felizgatni annyira hogy elelvezzek. Ez normalis vagy valami lelki oka van?
Figyelt kérdés
Tisztazzuk hogy nem szeretnek ezzel kapcsolatban privat uzeneteket kapni, nem ezert irom ki a kerdest. Szoval addig oke hogy nedvesedek mrg minden, de se a sajat maam izgatasara nem tudok elmenni sem sehogy. Volt hogy oettingeltunk a sraccal mar minumum 1 oraja es en meg mindig 'eppenhogycsak' voltam nedves. Fekudtem mar le sracokkal, akkor se mukodott. Tehat ergo eletemben nem volt meg orgazmusom. 18 vagyok,ez normalis vagy meg kene kerdeznem valakit aki ert hozza szakmai szinten?2018. aug. 1. 20:10
1/11 anonim válasza:
Igen, normális. A nőknek nincs orgazmusuk.
2/11 anonim válasza:
Ha a fiúkkal való kapcsolat csak a dolog technikai részére korlátozódott és olyan érzelem, mint pl. szerelem, fel sem merült, akkor valóban lelki oka van. Egyébként a női orgazmust többnyire tanulni kell, amihez jó kezdés a maszturbálás, amikor az egyén kitapasztalja, hogy őt fizikailag mi képes orgazmusig eljuttatni.
3/11 anonim válasza:
Lehet lelki, technikai, hormonalis és idegi oka is, ennek kiszűrése egy nagyon komplex folyamat. Csodálkoznék ha bárki ennek alapján meg tudná állapítani h nálad mi az ok.
Az a gond, hogy még az orvosok is nagyrészt sötétben tapogatoznak a női anorgazmia teren.
4/11 A kérdező kommentje:
Hat akkor asszem igy maradok 😂
2018. aug. 1. 20:34
5/11 anonim válasza:
És ez miért vicces? Ha komoly a kérdés, fordulj szakemberhez!
6/11 A kérdező kommentje:
Hat azert szerintem ez elegge vicces helyzet a maga szanalmas modjan. Hadd nevessek mar a nyomoromon :D
2018. aug. 1. 21:04
7/11 anonim válasza:
"Tisztazzuk hogy nem szeretnek ezzel kapcsolatban privat uzeneteket kapni, nem ezert irom ki a kerdest."
Ezzel van a gond. Ha totálisan elzárkózol mindentől, nem akarsz beszélgetni senkivel sem, nem vágysz titkos kalandokra, és nem is izgatnak fel, akkor egyáltalán minek tetted fel a kérdést? Vagy egyáltalán minek olvasod ezt az oldalt? Élj boldogan szex nélkül, és ennyi, ilyen egyszerű. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Attol meg mert ezen az oldalon nem szeretnem senkivel kalandokat meg hasonlokat az nem azt jelenti hogy nem kivanom pl a baratomat. Egyszeruen csak nem tusok elmenni tole. Egyszer leirt itt nekme valaki evekkel ezelott rgy jo hosszu szoveget es hat vehem volt. De arra sem tudtam elmenni. Tehat igy allunk :D En kivanom a szexet csak nem megy :D Vagyis azt az erzest kivanom amit erzek hogy hianyzik. Ez ertelmes lett,de remelem valaki tudja mirol beszelek
2018. aug. 1. 21:29
9/11 anonim válasza:
7-es nagyon bénán akarod rátukmálni magad szerencsétlen lányra. Legalább ne egy anonim oldalon kergess fiatalokat. Vedd elő a tökeidet és az utcán szólogass be csajoknak,ha mersz.
10/11 anonim válasza:
Keress egy jo szexualpszichologust. Nem az ördögtől valo segítséget kérni olyan szakembertol, aki ezzel foglalkozik.:) lenyeg, hogy erre szakosodott pszichológust keress fel (mar én is tettem ilyet es nem bántam meg, segített)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!