Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Semmi sem tud felizgatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi sem tud felizgatni annyira hogy elelvezzek. Ez normalis vagy valami lelki oka van?

Figyelt kérdés
Tisztazzuk hogy nem szeretnek ezzel kapcsolatban privat uzeneteket kapni, nem ezert irom ki a kerdest. Szoval addig oke hogy nedvesedek mrg minden, de se a sajat maam izgatasara nem tudok elmenni sem sehogy. Volt hogy oettingeltunk a sraccal mar minumum 1 oraja es en meg mindig 'eppenhogycsak' voltam nedves. Fekudtem mar le sracokkal, akkor se mukodott. Tehat ergo eletemben nem volt meg orgazmusom. 18 vagyok,ez normalis vagy meg kene kerdeznem valakit aki ert hozza szakmai szinten?

2018. aug. 1. 20:10
1 2
 11/11 Á.Zoli ***** válasza:

Nem lesz gond!

Foglalkozz vele sokat, de ne erőltesd, maradj meg a de jó érzés szintjén.

Higgy magadban!

Sok dolog tud még segíteni benne

2022. aug. 10. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!