Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzó egy tapasztalatlan szűz lányban az idősebbeknek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 17:59
1/11 anonim válasza:
Egyrészt, hogy még nem járt benne senki más, másrészt egyfajta megtiszteltetés, ha én vehetem el a szüzességét a lánynak.
2/11 anonim válasza:
Amit egy farkas szeret egy mezei nyúlban
4/11 anonim válasza:
Az hogy egy csodás élményt lehet neki nyújtani amit nem felejt el soha. És amit az első írt hogy jó érzés hogy te lehetsz neki az első.
5/11 anonim válasza:
Látszik utolsó neked még nem volt dolgod szűz lánnyal, hogy lenne szerinted csodálatos élmény neki a fájdalom? Kétlem téged szeretne , szóval mêg azt sem mondhatnád hogy azért csodalatos neki mert a szerelmév vesztette el. 19F
7/11 anonim válasza:
vagy te még nem tudod mit kell csinálni kis zsenge gombóc
8/11 anonim válasza:
#5 Attól, hogy te béna vagy....
9/11 anonim válasza:
#5-nek: te miről beszélsz? Nekem nem fájt az első, pedig még csak nem is szerelemből feküdtem le a sráccal, csupán haverom volt. Ha a férfi jól csinálja és a lány ismeri a testét és annak ingerküszöbét (értsd: masztizott már), akkor mindkét félnek jó lehet a legelső, fájdalom vagy akár vérzés nélkül.
10/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek fáj. Nekem nagyon fájt és vérzett, de a szerelmemmel voltam, tehát összességében nagyon szép emlék. Másnak meg elsőre is orgazmusa van, és nem érez fájdalmat. Bárkinek széppé és emlékezetessé lehet tenni, ha az illető odafigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!