Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/tapasztalatlan lányok. Van köztetek olyan, aki már nagyon kívánja a dolgokat, csak épp nincs kivel?
Nekem már kezdi nagyon piszkálni a fantáziámat, de eddig is azért nem volt, mert féltem tőle, nem tudtam elengedni magam, és a testiség többi része sem volt olyan jó. Mondjuk eddigi kapcsolataim során nem is vágytam rá. Most egy hosszabb szünet után megtetszett valaki, és nagy meglepetésemre azon kaptam magam, hogy elképzelem vele a szexet. Komolyan meglepődtem... Valószínűleg most már megértem rá, de csak olyannal tudom elengedni magam, akiben teljesen megbízom, és olyannak tudom megengedni, akit szeretek, szóval (szerelemre épülő) párkapcsolat kellene hozzá, a barátság extrákkal nekem nem elég...
21
Egyetértek az előző válaszolóval :D
Eddig teljesen tabunak,elképzelhetetlennek gondoltam a dolgot,de mostmár egyre jobban érdekel a dolog
18L
Jo lenne egy kedves partner, akivel elveszthetbem, de a legtobb ferfi csak egy alkalomra akar :D persze nem tudjak, hogy mi az abra velem, de akkor valoszinuleg meg jobban nyomulnanak...
Nekem viszont komoly kapcsolat a cel, nem fog holmi jott-mentel elvesziteni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!