Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzességet hogy lehet el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességet hogy lehet el játszani egy tapasztalatlan szüz fiúval?

Figyelt kérdés
Fontos hogy azt higyje szuz vagyok.(nem vagyok tág eleve sem, egy fiuval voltam eddig csak és par percig) 17/L
2018. júl. 10. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nyomsz egy kis ketchupot a nunusba..;)
2018. júl. 10. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Mondd azt h kiskorodban tornáztál es akkor elszakadt a szuzhartyad. Meg amúgy sem verzik mindenki, ezt biztos tudod

A duma meg mehet mellé, hogy jaj de izgulsz, még soha senki, ugy örülsz h ő azt elso.. stb stb

2018. júl. 10. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Persze, kedődjön hazugsággal a kapcsolat. Utána meg évekig hazugságbsn fog élni a pasid? Gratulálok! 🤘
2018. júl. 10. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Sikítozz. Jájj, jájj de fáj.
2018. júl. 10. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Várd meg vele a menszit, amikor belédtolja szisszenj fel, utána már eljátszhatod hogy élvezed a szexet vele. Sőt az orgazmust is színlelheted.

Úgyis hazugságra fog épülni ez a kapcsolat. Később még azt is elhitetheted vele hogy a gyerek az övé.

Sok ilyen nőt ismerek. Az ilyen nők a női nem szégyenei.

2018. júl. 10. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Miért fontos higy azt higgye???

Egyébként csinálj úgy mintha fája

Auuzgas miután betesz sziszegj uhh áhhh

Egyébként meg Nem mindenki vérzik amikor elveszti szoval az nem mérv adó

De amugy Neked miért jó hülyét csinálni a Pasiból?!!!

Inkább kiméld meg magadtól mert egy hazug szajha vagy!!!!

24N

2018. júl. 10. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne hitesd el vele szerintem... Neked hogy esne ha kiderülne hogy ő sem szűz vagy van gyereke...?
2018. júl. 10. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt lefeküdnétek mond el neki, hogy azért már egyszer voltál fiúval. Pár percig tartott. Nyugtasd meg a mostanit, hogy sokkal inkább vele lennél és ez olyan lesz mintha mindketten először, mert amúgy még te is tapasztalatlan vagy. De úgy gondoltad őszinteségen alapuljon a kapcsolat ezért inkább most tisztáztad.

Aztán vesd rá magad :))

Ezzel épp, hogy nem csökkenni fogsz a szemében inkább nőni.

2018. júl. 10. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:

ha csak egyszer voltál fiúval pár percig akkor nem nagyon kell eljátszani semmit, pont ugyan olyan ügyetlen leszel, mint egy szűzlány.

ha a vérzésre gondolsz azt tök felesleges eljátszani, a szűz fiú nem fog erre figyelni de még ha szóvá is teszi akkor is köztudott, hogy nem minden szűz lány vérzik.

2018. júl. 10. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben őszinte lennék, mert ha később derül ki, csak rosszabb lesz. Itt a példa rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Nem érdemes hazugságra alapozni a kapcsolatot, mert mindketten szenvedni fogtok!

2018. júl. 14. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!