Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóval nagyobb és vastagabb az átlagnál a péniszem, akkor elbúcsúzhatok az anális élményektől?
"Az análgyűlölő feminácik kommentjeit leszámítva..."
Megírnád, hogy melyik hozzászólások tartoznak a te meglátásod szerint ebbe a kategóriába?
:D
Én igazából meg azt nem értem, hogy valakinek hogy NEM jöhet össze, vagy hogy lehet olyan nővel lenni, aki folyton nemet mond valamire, mindenre.
Nincs szerencsém és nem veszek rá senkit semmire. Férfi vagyok és nem bohóckodom olyan nőkkel, akik nem rám vágynak. Skip. És jöhet a következő nő aki totál szubmisszív és perverz, vagy picit az, de egy igazi férfivel se volt eddig, aki kihozza belőle.
Ami a kommenteket illeti, csak olvasni kell, minek mutogassam?
# 14
Érdekelt volna, hogy konkrétan melyik hozzászólásokat tartod "análgyűlölő feminácik" kommentjeinek.
De semmi gond, ha inkább el szeretnéd kerülni a válaszadást.
Tessék? Te szerintem félreértettél valamit nagyon.
"Ha valaki vevő arra, amire te is, azt előbb-utóbb megtudod, mert vagy utal rá, közli veled egy idő után, ha valóban szereti, vagy te is óvatosan rákérdezhetsz"
Ez a baj a legtöbb férfivel. Finomkodnak, pöc*ölnek és egy beleszeretnek valakibe, aki nem is illik hozzájuk, majd jön a gyakorikérdésekre a rinyálás, hogy mi lehet a baj.
Ha az elején kiderül, 1-2. randin szex közben, hogy nem illetek össze, akkor mindenki jól érezte magát, de mindenki mehet a maga útjára.
"Előbb, utóbb kiderül"...:D az is előbb, utóbb derüljön ki, hogy egy drogos, tolvaj a csaj és munkanélküli és élősködni akar rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!