Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ennyit szexel a gyerek? Nem veszik észre ez zavaró? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Barátnőjével egyik nap egésznap fent voltak, a nappali felett vannak így hallani őket, ha felmegyünk wcre akkor is azt kell hallgatni, hogy ők már az ötödik alkalommal csinálják legalább. A lányka épp hogy egy kis nasiért lejött, bikiniben úgy hogy a gyerek öccse, és a férjem is lent volt...ilyenkor legalább öltözne fel valaki rendesen. Így hogy hívnánk át bárkit is? Hallgassák őket egésznap? Szerencsére ez nem mindennapos mert megbeszéltem gyerekkel nyugodtan lehet menni hozzájuk is, de akkor is zavaró. 17 éves gyerekről beszélünk. 42N2018. aug. 28. 20:30
12/21 A kérdező kommentje:
Örülök ha vele heto egyszer letudok feküdni.
2018. aug. 28. 21:21
13/21 A kérdező kommentje:
8 hónapja vannak együtt ha jól tudom, kétlem nyomulna bárkire is.
2018. aug. 28. 21:23
14/21 anonim válasza:
Na hallod így elhiszem, hogy zavaró.... sorry
15/21 anonim válasza:
Szóval egész nap ták ták ták ennyit hallani. Szólni kell a kis kangörcs Pistike gyereknek hogy halkabban rakja a lánykát. Mások is vannak nem csak ők. Gondolom leszarom Marcikától látta ezt a zéjjelnappaliba.
16/21 anonim válasza:
Ennyi idő után azért más. Azt hittem két hete járnák és kétszer történt ilyen.
Akkor mi a baj a fiaddal való kapcsolatoddal, hogy ezt 8 hónapja nem tudod vele megbeszélni?
17/21 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy legyen tisztelettel a többiekre és legyenek halkabbak, plusz öltözzön fel a lány. Ha nem teszi meg, rájuk nyitnék szex közben és úgy mondanám újra. Ha az se elég állnék a szobájában és neki állnék teregetni ott, elmesélve, hogy milyen kva idegesítő, ha a családtagjaid nem tisztelik az intim szférád.
18/21 anonim válasza:
Itt nem a gyerekekkel van a probléma. Anyuka irigy a sok szexre, és a fiatal női testre, és féltékeny, hogy a férj elcsábul... :D
19/21 A kérdező kommentje:
Szóltam mar neki, de nem érdekelte őt, szóval fölösleges is beszélnem vele. Utolsó inkább nem is reagálok rád
2018. aug. 29. 11:06
20/21 anonim válasza:
Szerintem is gáz, hogy ennyire nincsenek tekintettel másokra...Nekem lesülne a bőr a képemről, ha a barátoméknál minden kihallatszódna a szobájából, aztán ott vigyorognék a szüleire meg a testvéreire, miközben pár perce fültanúi voltak az egész együttlétünknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!