Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A helyemben lefeküdnétek vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok, és még szűz.. nem is tudom miért, mert lett volna rá alkalom, hogy elveszítsem, csak nem akartam, mert annyira nem érdekelt a dolog. Tavaly egyik haverommal úgy alakult, hogy kielégítettem orálisan, mert arra már vágytam, és kíváncsi voltam, hogy milyen. De többet nem akartam. Viszont az nagyon megtetszett! Most van egy srác, aki 10 évvel idősebb nálam, de úgy érzem vonzódik ő is hozzám. Egyetlen baj van, 3 hónap múlva megyek vissza Angliába dolgozni fél évre. Tudom, hogy ezt magamban kell tisztáznom, hogy mit akarok, illetve az én döntésem. De szeretnék tanácsot kérni tőletek. Ti mit tennétek a helyemben? Lefeküdnétek vele? Ha nem lesz belőle a későbbiekben semmi, akkor? Már nagyon vágyom a testiségre, és ugye nagyon vonzónak is találom őt.

Köszönöm előre is a segítséget és a tanácsokat! :)

2018. aug. 28. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mindegy hogy ki mit gondol. Ez te rajtad múlik illetve a másik félem hogy mit akartok. Lehet hogy utána rosszul érzed magad de lehet hogy csak egyszerűen jól esett és ennyi. Ne gondolkodd túl a dolgokat ha élvezed,tetszik és nem fog megviselni akkor csináld :) 21/F
2018. aug. 28. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Én tavaly voltam ugyanebben a szituban. Kihagytam a lehetőséget, megbántam.
2018. aug. 28. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha a szex a lenyeg, akkor az h mi lesz 3 hónap múlva, nem lényeges. Addig jopar dugas belefér.
2018. aug. 28. 20:29
 4/9 anonim válasza:
46%
A szüzesség érték, nem elveszíteni kell, hanem annak odaadni, aki megérdemli. Ez a te döntésed kell, hogy legyen.
2018. aug. 28. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, akkor miért ne? :) Én hasonlóképpen vesztettem el és azóta is örülök, hogy milyen jó élmény volt nekem sok más lánnyal ellentétben.
2018. aug. 28. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
#4-esnek: a szüzesség érték?? Hagyjuk már ezt a középkori demagóg szöveget. Azok a férfiak találták ezt ki, akik azt hitték, hogy a farkuk alapjaiban változtat meg egy nőt... Hát nem.
2018. aug. 28. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha neked valaki 30 évesen srác akkor szerintem ne feküdj le vele...
2018. aug. 28. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Amíg tanácsra van szükséged, addig ne csináld! Ha 1000 %-osan kívánnád és akarnád, akkor rég az ágyában lennél.

Nem tudhatod mit vált ki belőled a szex. Ragaszkodni kezdesz hozzá, ő meg csak szexet akar vagy nem akar távkapcsolatot.. Több opció is lehet a végén.

Előtted a lehetőség! Lehet kint megismrsz valakit, akivel hosszabb távon is ellenétek. Valami csak oka van, hogy eddig vártál, akkor ne siesd el!

2018. aug. 28. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is volt idén egy jó alkalmam, elszalasztottam, már talán bánom is, lehet dugni kellett volna vele, mert tényleg jó pasi volt, idősebb és tapasztalt.

Én a helyedben nem hagynám ki!

/L

2018. aug. 29. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!