Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns pasik mi volt eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns pasik mi volt eddig a legmegalázóbb amit csináltatok szex közben a partnerekkel?

Figyelt kérdés

2018. aug. 27. 22:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké most jöttem rá hogy mégsem vagyok per.verz eléggé nekem ehhez túl normális a szexualitásom bocsi.Oké én is takarítok de ettől nekem még sok lenne a padlóról nyalni mert vannak macskáim.Plusz kertes házban élek van benti papucsom de néha kiszaladok az udvarra ilyesmi..Pároméknál is kertes ház van.Az albiban mindenki cipővel jár padlóról nyalakodni kb napi felmosás esetén csak benti papucs és állatkák nélkül is kockázatos.De a szájba hugyozás lenyeléssel még durvább.Akkor tényleg hamarabb választanám ezek közül a padlóról való felnyalást.Fú megmondom őszintén azért ilyen durva válaszokra nem számítottam.
2018. aug. 28. 11:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet szex közben úgy is alázni egy csajt hogy egészsége ne lássa kárát plusz ez ne is legyen benne a pakliban.
2018. aug. 28. 11:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Plusz szerintem egy dolog mondjuk lenyelni a spermát azzal nincs gond.De eleve felnyalni valahonnan ha az nem testrészár gusztustalan.Nem vagyok portörlő meg Blikk törlőkendő.Plusz a szájba pisilés is hát wc csésze sem.Nem vetem meg aki ilyet csinál de azért ezek nem gyenge dolgok.Meg szerintem túlzásba esik aki ilyet megcsinál.
2018. aug. 28. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
A szájba pisilés egészségi szempontból nem problémás.
2018. aug. 28. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

Érdekes kérdés, mi számít normálisnak.

Én sem hiszem, hogy egy férfi dominanciájára utakna az alázás.

Dominancia az életben mutatkozik meg. Például nehéz döntéshelyzetekben. Vagy ha meg kell védeni a nőt.

Ne feledjük, hogy a szex más téma. Mindenkinek van egy adag sérülése gyerekkorból és egy csomó vágya, amit meg szeret(ne) élni.

Ha az emberek mentesek lennétek a gyors ítélkezéstől, akkor szerintem sokkal kevesebb kellemetlenséget okoznának az ún. "Perverzek" (a Föld népességének 99%-a)

Többet kéne euekről beszélni

2018. aug. 28. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Pizzat rendeltunk, es le kellett szopnia a pizzafutart. A srac eloszor elegge meglepodott, de aztan nem nagyon ellenkezett.

Volt olyan is, akikor megparancsoltam, hogy harom napon belul dugassa meg magat harom evfolyamtarsaval. Vegul ketto jott ossze, ugyhogy kompenzaciokent kapott egy eleg kemeny korbacsolast.

2018. aug. 29. 06:24
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Dúrván hàtracsavartam a gyönyörű vèkony barátnőm csuklójàt doggyban, és nagyon megszorítottam.. (ezt kérte, mert èpp ilyet jàtszottunk:). )Közben vadúl dugtam a nedves kis punciát. És hogy tovàbb fokozzam, miellött mèg elélveztem vna, mégjobban ràszorítottam a vékonyka eres kis csuklójára és újból tekertem rajta egyet..hatalmasakat nyögött közben, mialatt tövig benne voltam ès egy vadat szeretkeztünk.. :)))
2018. szept. 8. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Kikötöztem és sexeletem előtte egy ismeretlen lánnyal akit neki kelett felszednie.

Aztán lehordtuk mindenféle utolsó mocskos qrvának.

Leköptük,és megvertük egy kicsit.

Amikor sirt akkor abba hagytuk,de mivel kezdő vagyok figyelmeztetet,hogy csak akkor van vége a bulinak ha a kontrolszót mondja...a wc tisztitás kezzel,hajjal az már sok volt. De ezen is túljutottunk. Egyelöre ennyi. Szerintem nálam fog elöbb megállni a dolog...

2019. júl. 19. 01:21
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Megcsináltam popsiba kikellet kakilnia utána felnyalattam vele.

De a legdurvább az volt amikor kikötöztem az ágyhoz,bekapcsoltam a tv-t és MB2-es mecsseket kellett néznie úgy hogy megmondtam a végeredményt.

Addig a haverokkal söröztem.

Nem megalázó de...amennyire utálom a (magyar)focit igazi szenvedés lehetett.

2019. júl. 22. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!