Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns pasik mi volt eddig a legmegalázóbb amit csináltatok szex közben a partnerekkel?
5-ös válaszoló vagyok.
Érdekes kérdés, mi számít normálisnak.
Én sem hiszem, hogy egy férfi dominanciájára utakna az alázás.
Dominancia az életben mutatkozik meg. Például nehéz döntéshelyzetekben. Vagy ha meg kell védeni a nőt.
Ne feledjük, hogy a szex más téma. Mindenkinek van egy adag sérülése gyerekkorból és egy csomó vágya, amit meg szeret(ne) élni.
Ha az emberek mentesek lennétek a gyors ítélkezéstől, akkor szerintem sokkal kevesebb kellemetlenséget okoznának az ún. "Perverzek" (a Föld népességének 99%-a)
Többet kéne euekről beszélni
Pizzat rendeltunk, es le kellett szopnia a pizzafutart. A srac eloszor elegge meglepodott, de aztan nem nagyon ellenkezett.
Volt olyan is, akikor megparancsoltam, hogy harom napon belul dugassa meg magat harom evfolyamtarsaval. Vegul ketto jott ossze, ugyhogy kompenzaciokent kapott egy eleg kemeny korbacsolast.
Kikötöztem és sexeletem előtte egy ismeretlen lánnyal akit neki kelett felszednie.
Aztán lehordtuk mindenféle utolsó mocskos qrvának.
Leköptük,és megvertük egy kicsit.
Amikor sirt akkor abba hagytuk,de mivel kezdő vagyok figyelmeztetet,hogy csak akkor van vége a bulinak ha a kontrolszót mondja...a wc tisztitás kezzel,hajjal az már sok volt. De ezen is túljutottunk. Egyelöre ennyi. Szerintem nálam fog elöbb megállni a dolog...
Megcsináltam popsiba kikellet kakilnia utána felnyalattam vele.
De a legdurvább az volt amikor kikötöztem az ágyhoz,bekapcsoltam a tv-t és MB2-es mecsseket kellett néznie úgy hogy megmondtam a végeredményt.
Addig a haverokkal söröztem.
Nem megalázó de...amennyire utálom a (magyar)focit igazi szenvedés lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!