Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bevallalnatok egy ilyet ha a pasit ez izgatja, vagy ez már megalázó?
Figyelt kérdés
A földre élvez és ti felnyaljátok miközben a hajatokat szorítja. Végül lenyelitek.2018. aug. 27. 16:22
1/16 anonim válasza:
Beteg állat vagy.
Szarnék a szádba.
5/16 anonim válasza:
Ez egyértelműen a megalázó kategória.
6/16 anonim válasza:
Mi ebben a nagyszám? Minden csajom megcsinálta.
7/16 anonim válasza:
Mi csinaltunk ilyet az egyik volt csajommal. Nyakorv meg poraz volt rajta, azzal vezettem korbe korbe. A vegen leszopott, de nem a szajaba elveztem, hanem a konyhapadlora, onnan kellett felnyalnia, en marhara elveztem a dolgot.
8/16 anonim válasza:
Ez manapság elegge alap dolog. Es persze hogy megalázó. Ezert jo mindket felnek
9/16 anonim válasza:
Na ezért néznek le engem is a nők. Mert az ilyen beteg dolgokkal azonosítják a pasikat. Gratulálok. Az aberráltság magasfoka. Ilyet SOHA nem kérnék egy nőtől. Ez nem kicsit megalázó ezzel porig alázod
10/16 anonim válasza:
És az megalázó lenne számodra ha szexelnénk és arra kényszerítenélek hogy élvezz a padlóra majd felnyalatnám veled miközben korbáccsal verlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!