Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bevallalnatok egy ilyet ha a pasit ez izgatja, vagy ez már megalázó?
Figyelt kérdés
A földre élvez és ti felnyaljátok miközben a hajatokat szorítja. Végül lenyelitek.2018. aug. 27. 16:22
11/16 anonim válasza:
Na azért ez már túlzás azért padlóról felnyalni azon járunk.Na ezt tényleg egy hülye aki megcsinálja.Akkor inkább élvezzen magára úgy még oké.Még ha pórázon végig vezet ugatok is hozzá de ezt nem.
12/16 anonim válasza:
Olyan már volt, hogy a tenyeréről lenyaltam, de ez az én ötletem volt, szóval nem ő kért meg rá. Mondjuk igaz, nem szorította közben a hajamat. :)
13/16 anonim válasza:
Nem nyalnék fel semmit a padlóról, amin koszos zoknival, cipővel járkálunk, nem kell semmilyen fertőzés, köszi.
14/16 anonim válasza:
egy normális kapcsolatban ez szinte alap
15/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló hát nem szeretnék olyan barátot mint ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!