Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Geronazzo (pogácsaszájú) Mária művésznő. Van az a pénz, amiért bevállalnátok vele egy hasonló "produkciót", mint a filmjében? Hölgyek válaszára is kíváncsi lennék, vélemények?
Simán. Amilyen felfújt szájú prostikkal voltam, mind jól orálozottt. Ilyen brutális szájakkal kíváncsi lennék mit tudna. Dugni max hátulról inkább de én kipróbálnám vele.
Bár belegondolva az a filmje is elég régi, lehet vagy 10 éves és akkor is öreg volt már. Nem tudom most hogy nézhet ki...
Én szoktam mindig mondani, hogy hagyjuk már ezt, hogy nincs az a pénz! De most ezt mondom.
Én olyan 2008-tól nem néztem tévét 7-8 éven keresztül. Hányingert kaptam már a televíziózástól előtte is, mert tényleg elképesztően alacsony a színvonal, de az utolsó csepp miatta volt. Délelőtti műsorban, amit gyerekek is láthatnak mutatta be bábukon, hogy miként is csinálta meg x mennyiségű FÉRFI(nagy betű, mert ember legyen a talpán aki képes felállítani rá). Elve hogy lehet napközben 18+ karika nélkül mutogatni, de hogy ráadásul erről beszéljen... Akkor mondtam, hogy ha itt tartunk, akkor én befejeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!