Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha a párotok elküldene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha a párotok elküldene kivizsgálásra, azon megsértődnétek vagy nem csinálnátok belőle ügyet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tervezzük elhagyni a gumit, mert tablettára vált, viszont tudom hogy előttem sok egyéjszakása volt mindig más partnerrel. Azt mondta minden esetben gumit használtak és semmi tünet nincs, ami betegségre utal én viszont szeretném ha kivizsgáltatná magát, mert így megnyugodnék. Természetesen elkísérném és én is kivizsgáltatnám magam, ha szeretné.

2018. aug. 27. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én nem hargudnék meg szerintem ez így korrekt.
2018. aug. 27. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ezen mit megsértődni, alapjáraton is retkes mocskos az ember ..ja. Csak hát akkor kapálsz rá, ha fene nagy kivizsgálás aztán sunyiba félrelép újra és újra.
2018. aug. 27. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

A te esetedben teljesen indokolt , bár én minden kapcsolatban így kezdenék!

Őszintén szólva nem irigyellek én ilyen nőt messziről kerülnék, de ez csak az én magánvéleményem ami mindenféle vizsgálat negatív leletei után sem tartok egészségesnek!

2018. aug. 27. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mikor volt párja őt nem csalta meg.

Mindannyiunknak van múltja, amin vagy túllép az ember és a jövőre koncentrál vagy felemészti a folytonos kattogás.

2018. aug. 27. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Legalább tapasztalt a barátnőd. Tudod kiből lesz a jó feleség.....
2018. aug. 27. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem megsértődne. Ne érts félre, szerintem teljesen korrekt és neki is jó lenne, ha pontosan tudná a dolgokat. De attól még női szemmel nézve gáz, hogy azért mész el, mert a pasid megkért rá. Ha a leggyengébb indokot is adod meg, akkor is a legrosszabbra fog ő gondolni, mégpedig, hogy nem bízol benne és szerinted ő egy qrva. Ami természetesen nem igaz, de attól még azt fogja gondolni.

Ez az embernek rosszul esik. Mint amikor megkéred, hogy fürödjön le, akkor egyből jön, hogy "büdös vagyok? már nem vonzódsz hozzám?" "Nem, csak le vagy izzadva, én most fürödtem és fürödj le te is"

Picike az esélye, hogy bármije is legyen, de attól még van esély, elég egy rossz alkalom, rossz helyen, rossz időben, rossz emberrel. Amúgy meg az, hogy nincs semmilyen tünete a legnagyobb marhaság. Sok betegséget csak évekkel később veszik észre, akkor is ha valami olyasmit vizsgálnak, nem egy általános vizsgálaton.

Hogyan lehetne ezt jól adagolni:

Neked volt már előtte partnered? Tud erről? Elő tudsz rukkolni egy olyan "kalanddal" ahol nagy hazugság nélkül elmondhatod, hogy félsz és ki szeretnéd vizsgálni magad? Én ezt tenném, kivizsgáltatnám magam, és megkérném, hogy elkísérjen, elmondanám a félelmemet és szépen rávezetném, hogy ő is tesztelje magát. Nem direktbe, hanem úgymond az "ő ötlete legyen"

2018. aug. 27. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kölcsönösnek kell lennie, tehát menjetek együt, senkinek nem árt a vizsgálat.
2018. aug. 27. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha velem jön és ő is ugyanúgy kivizsgáltatja magát,akkor nem!! És mi lesz ,ha beteg tán kidobod??
2018. aug. 27. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha óvatosan kezded, pl "szívem én kivizsgáltatom magam, hogy van-e nemi bajom a te érdekedben, de szeretném ha te is megtennéd" verzióval kezded, talán nem akad ki. Ha fordítva mondod, hogy "szeretném ha kivizsgálnád magad az én érdekemben" az már lehet, hogy egy ilyen pi**nál kivágja a biztosítékot.
2018. aug. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!