Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan állandó ember az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan állandó ember az életetekben akire estenként gondoltok, hogy mennyire vágytok rá?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 01:55
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem van. Egy édes nő. Szerelmes vagyok bele, és ő viszonozza. Sajnos mindketten házasok vagyunk.
2018. aug. 26. 02:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

12 évvel idősebb férfi, aki ráadásul nős, azt meg tudom tenni, hogy nem találkozok vele, de annak nem tudok parancsolni, hogy ne gondoljak rá.

Kívánom minden porcikámmal, szenvedek, kínlódok, és minden este azt kívánom, bárcsak lenne egy éjszaka amit vele tölthetnék, ha csak rá gondolok már nedves leszek, soha ennyire még férfit nem kívántam.

Ami érdekes, hogy kinézetre nem jön be, talán ez a kémia, nem tudom, de vonz mint a mágnes.

2018. aug. 26. 02:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig elgondolkodok. Vajon van aki rolam almodozik? Vagy akar csak egyszer is almodozott rolam? Jo lenne tudni, h ki gondol ram es milyen celbol. :D
2018. aug. 26. 03:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Lilpump az
2018. aug. 26. 03:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen sokáig volt olyan lány, akiért megbolondultam, pedig hogy őszinte legyek legelőször egyáltalán nem vonzott semmijen értelemben, maximum barátként tekintettem rá.
2018. aug. 26. 07:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van. A feleségem
2018. aug. 26. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy lány akit először észre sem vettem.

Három éve nem bírom kiverni a fejemből és nincs este hogy ne gondolnék rá elalvás előtt.Pedig már vagy 5 hónapja nem láttam.

...és az érzés amit iránta érzek, leírhatatlan.

2018. aug. 26. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Nikinek hívják.

Bár, ha őszinte akarok lenni magamhoz, valszeg csak szeszély vagy hiánypótlás.

2018. aug. 26. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Van egy férfi imádom megorulok érte ő is értem de sajnos nem lehetünk még egyenlőre együtt :(
2018. aug. 26. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt, de ma már nincs ilyen.
2018. aug. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!