Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolathoz elég lesz egy ekkora pénisz?
És egy alkalmihoz?
Ha nagyon merev akkor 15 cm hosszú, és 4.5 cm vastag.
15-össel bőven tudsz dugni. Nem nagyméret, de kiröhögni se fognak hogy kicsi meg be tudsz ezzel is hatolni.
4,5 vastagság meg előny is, nőknek a vastagság számít jobban.
Elég fiatal lehetsz ha azt hiszed hogy egy párkapcsolathoz számít a pénisz milyensége
De majd idővel rájössz
24N
# 3/3
ne legyél már naív.
Hosszútávú kapcsolatban igen is kell a megfelelő péniszméret. Az a megfelelő lehet 12cm is 3.5cm vastagsággal ha épp szűk a csaj.
Ne áltassuk egymást azzal hogy nem számit a méret. A hossz igazából tényleg nem hiszem hogy különösebben számitana de a vastagság már igen. Mivel ha nem passzol a dolog akkor se a férfinak se a nőnek nem lesz jó mert egyik se érez semmit.
Mondom ezt úgy hogy nekem pl 12cm. a barátnőmet hála égnek kitudom elégiteni de voltam már olyan lánnyal párszor akinél semmit se éreztem, így gondolom ő se.
szóval eléggé szükséges a mázlifaktor ilyenkor.
Így igaz.
Álszent hülye duma ez a méret dolog. Szexuális igénye ugyanúgy van a nőknek (és igen, nők is szellentenek ugyanígy mint a férfiak pl)
Egy 10 centis mikrokukist aki képtelen dugni úgyis megcsalják hamar.
Enyém se óriás de szerencsére nem is ilyen, de ne áltassuk magunkat hogy a nőnek elég az érzelem meg a nyalás. Sok pasas nyalni se tud rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!