Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 12cm-es pénisz az nagyon kicsi, voltatok már ilyen pasival?
1000 ilyen kérdés van, nem a mérettől függ mennyire vagy jó az ágyban és kitudsz-e elégíteni egy nőt vagy nem.
Gondolj az ujjazásra az ujj kb 5-6 cm vagy még ennyi sincs és mégis kilehet elégíteni vele egy nőt.
Tőle meg minek kérdeznéd meg, nincs értelme. Csak az jönne le belőle hogy önbizalom hiányos lúzer vagy a nők meg az önbizalmat szeretik.
22/N
Szerintem kicsi
De ha tényleg szeret akkor megoldjatok
A férfiak BIZTOS jobban tudják.
Igaz 4-es?
Szerinted hogy van? A nők amikor épp lekerült róla a bugyi, végeztél a nyalással, jönnek a szopással, és előkeresik a mérőszalagot? Aztán amikor már megnőtt a lehető legnagyobbra, akkor lemérik?
Majd ha 12 akkor tudják, vagy ha 14, azt is?
Volt olyan csajom egy napig aki konkrétan, aki nem is látta a cerkámat, csak megdugtam és élvezett.
A másik aki sokáig volt meg, kb egy év után kérdezte meg, tudom-e nekem mekkora van. Szóval nem igazán a méret, hanem az élvezeti mérték a lényeg, hogy mekkorát tudsz összességében okozni.
egy filmben láttam, hogy egy pasi kefélt egy nőt, de a farka mellé még bedugta az ujját is, mert az ugye nem volt elég vastag, mi is volt a címe, ha jól emlékszem Torrente, vagy valami ilyesmi
egyébként nem annyira kicsi, kis péniszhez kisebb nő való, pl egy thaiföldi vagy koreai hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!