Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 12cm-es pénisz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 12cm-es pénisz az nagyon kicsi, voltatok már ilyen pasival?

Figyelt kérdés
lehet fura a kérdés és ciki is de hol kérdezzem ha nem itt. Van egy lány akivel már 1 hónapja járunk de még vonakodtam belemenni igen ekkora szerencsétlen vagyok de nagyon tetszik és szeretem,tudom tőle kéne kérdezni és fogom is de azért kíváncsi vagyok. Ha lesznek válaszok előre is köszönöm esetleg még kort ha írtok jó lenne.
2018. aug. 24. 12:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
úgy látom nem csak én tettem már fel ilyen kérdést na mindegy,ki ez ki azt mondja
2018. aug. 24. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Miért kellene tőle ezt megkérdezni? Amúgy nem tudom, hogy volt e dolgom ekkorával, sose mértem senkiét. Amúgy szerintem nem lesz gond 20/L
2018. aug. 24. 12:39
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

1000 ilyen kérdés van, nem a mérettől függ mennyire vagy jó az ágyban és kitudsz-e elégíteni egy nőt vagy nem.

Gondolj az ujjazásra az ujj kb 5-6 cm vagy még ennyi sincs és mégis kilehet elégíteni vele egy nőt.

Tőle meg minek kérdeznéd meg, nincs értelme. Csak az jönne le belőle hogy önbizalom hiányos lúzer vagy a nők meg az önbizalmat szeretik.

22/N

2018. aug. 24. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem kicsi

De ha tényleg szeret akkor megoldjatok

2018. aug. 24. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

A férfiak BIZTOS jobban tudják.

Igaz 4-es?

2018. aug. 24. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Tökéletes. Csak ne a félelmeddel kezdj neki, viselkedj tök természetesen. 99% hogy nem fogja kicsinek tartani, ha te sem!
2018. aug. 24. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Egy ujjtól is el tud élvezni egy nő, szóval ha tudod használni, akkor nem lesz gond.
2018. aug. 24. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerinted hogy van? A nők amikor épp lekerült róla a bugyi, végeztél a nyalással, jönnek a szopással, és előkeresik a mérőszalagot? Aztán amikor már megnőtt a lehető legnagyobbra, akkor lemérik?

Majd ha 12 akkor tudják, vagy ha 14, azt is?

Volt olyan csajom egy napig aki konkrétan, aki nem is látta a cerkámat, csak megdugtam és élvezett.

A másik aki sokáig volt meg, kb egy év után kérdezte meg, tudom-e nekem mekkora van. Szóval nem igazán a méret, hanem az élvezeti mérték a lényeg, hogy mekkorát tudsz összességében okozni.

2018. aug. 24. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

egy filmben láttam, hogy egy pasi kefélt egy nőt, de a farka mellé még bedugta az ujját is, mert az ugye nem volt elég vastag, mi is volt a címe, ha jól emlékszem Torrente, vagy valami ilyesmi

egyébként nem annyira kicsi, kis péniszhez kisebb nő való, pl egy thaiföldi vagy koreai hölgy

2018. aug. 24. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
amúgy fiúnak kicsi, lánynak meg nagy ;)
2018. aug. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!