Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálnak az Apácák? Ha igen, akkor mire gondolnak közben?
Szerintem igen hisz ők is emberek és hogy mire gondolnak közben?
Jézusra a kereszten..
Most hogy jön ide ez kérdező? Képzeld a hébereknek volt feleségük és a mellett több mellékfeleségük és a mellett még ágyasuk is olykor, akit nem vettek el. De egész keleten ez volt. Ágyasok tartása az egész mediterrán területen jellemző volt, de bizonyos hellén területeken még a többnejűség is szokás volt. De ez teljesen lényegtelen a kérdés tekintetében, mivel a keresztényeknél később jött be a cölibátus és maga az apácák fogalma is. Erősen ajánlottan amúgy már az ókeresztényeknél is jelen volt, de zsinat nem kötelezte még a papságot. Viszont az apácáknak volt előzménye, görögöknél Hesztia papnők és annak megfelelője a latinoknál a Veszta szüzek. Mivel maga az istennő is örökre hajadon maradt.
Amúgy, ha nem járna hüvelyváladékkal, akkor a nők maszturbációja nem lenne akkora bűn, mint a papoké. Mert alapvetően a testnedv távozás az ami utálatos az Úr szemében. Menstruációnál is tisztulniuk kell a nőknek. A vérzést amúgy Isten büntetésének és annak jelének vették. Mivel Éva esett elsőnek bűnbe és vette rá Ádámot a bűnbeesésre. De éppen ezért a papoknál meg patt helyzet van. Mert ha nem teszik, akkor is megtörténik egy idő után. Ezért amúgy a késztetés is nagyobb a férfiakban, mint a nőkben egy kicsivel. Így az biztos, hogy minden pap csinálja, de nem minden apáca. Viszont nem valószínű, hogy olyan ritka lenne.
Persze, előfordul a pedophila, mind a papok részéről, de még olyan is derült ki, hogy apáca kényszerített rá gyereket. Egymással is elő fordul, de ne akarjuk azt hinni, hogy mind ezt csinálják, csak azért mert a ma embere nem érti őket és képtelenek elhinni, hogy valaki képes az önmegtartóztatásra!
Szerintem igen, és bűntudatuk van közben.
Az se mindegy, miért lett apáca. Menekült egy szerelmi csalódás elől, na ő biztos maszturbál. Vagy aszexuális, akkor nem valószínű. Vagy hitből, de nem aszexuális, ő is maszturbálhat néha. Hívő fiataloknak se szabadna elvileg, tudom, mert az voltam és időnként már a falat kapartam, olyankor magamhoz nyúltam és iszonyú sokáig gyötört utána a bűntudat.
Nem gyakorlat.
Az önkielégítés azért bűn, mert önzésen alapul.
Ha van kérdésed, írj!
Utolsó válaszoló,mutassrá erre,hogy hol ír ilyet a Biblia.De ne mellé beszélés legyen,hogy kiragadsz egy részt és belemagyarázod...
Az orvosok szerint egészséges,és hasznos mert megismerik az emberek a saját testüket,főként fiatalok.
Ja elnézést ugye te sosem éreztél nemi vágyat...
Hiszi a piszi,de azért adok egy piros kezecskét neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!