Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány 30 éves férfival? Sok a 10 év korkülönbség szexre/esetleg kapcsolatra? Ismertek ilyen felállásokat, vagy voltatok már benne?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 19:52
11/15 anonim válasza:
Nem sok, nem zavarna kapcsolatra
20l
12/15 anonim válasza:
Van is itt olyan lány aki meg akar ismerkedni? 7. voltam.
13/15 anonim válasza:
Köze hozzá bárkinek is? Ha boldogok vagytok egymással, ne érdekeljen, hogy más mit mond.
14/15 anonim válasza:
Nekem pont ilyen kapcsolatom volt.
10 év korkülönbség az én javamra.
Volt amiben jó volt, pl a szexben mert szép, fiatal teste volt és a szexben odaadó.
Viszont zenei ízlésünk , érdeklődési körünk teljesen más volt így sokszor nem nagyon értettük egymást.
Teljesen másképpen gondolkodtunk, én már túl voltam azon amin ő még nem.
Ha tanácsot adtam neki nem nagyon hallgatott rám.
15/15 anonim válasza:
Először is, a lány csak 18 éves korig lány. Utána már nő. Másodszor, mivel mindketten 18 éven felüliek, így nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!