Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az apakomplexus elfogadotabb mint az anyakomplexus?
Vagy, ha nem is feltétlenül komplexus, de ha egy férfi szexelne egy jóval idősebb nővelazt a fiatal csajok undoritónak nevezik, mig fordítva teljesen elfogadott.
Az ilyen nyílt kapcsolatokra sem mondanak semmit.
Valamint pl. Az ágyban ha kb. azonos korú a lány és a fiú az apucis szerepjáték is teljesen elfogadott, szeretik a csajok.
Míg az anyucis szerepjátékot megint csak undorítónak nevezik...
Ezeket egyrészt az életben is tapasztaltam, másrészt volt itt olyan kérdés, hogy bejön e nekik az apucis szerepjáték és 10/9-en azt írták, hogy igen.
Erre én feltettem egy jérdést az anyucis szerepjátékról és arra mindenki azt mondta, hogy beteg.
Gondolom, abból jön az egész, hogy egy 50-es pasi talán jobban tudja tartani magát, mint egy 50-es nő.
Illetve: Egy 50-es nő már nem termékeny, míg egy férfi lazán az. Talán ilyesmi dolgok állhatnak a dolog hátterében.
De nem tudom, mivel nő vagyok, lehet nem releváns a válaszom, ilyne téren.
"Gondolom, abból jön az egész, hogy egy 50-es pasi talán jobban tudja tartani magát, mint egy 50-es nő." Hát ezzel pasiként nagyon nem értek egyet...
"Illetve: Egy 50-es nő már nem termékeny, míg egy férfi lazán az." Ebben mar több azvigazság, csak nem szeretem az ilyen evuluciót okoló válaszokat. :D
Az nem baj, hogy nő vagy, bárki írhat, de most kicsit jobban érdekelnek a női vélemények!
Köszi amúgy a választ, ment a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!