Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min gyakoroljam a szopást?
Figyelt kérdés
Amik kivéve: pasi, banán (mert sokáig nem lehet vele csinálni, összeragad a számban), vibrátor (nem akarok venni)2018. aug. 23. 11:39
1/14 anonim válasza:
kinevetsz, de én a nagylábujjamon gyakoroltam.
4/14 anonim válasza:
Pasi miért kizárva?
Hány éves vagy?
6/14 anonim válasza:
Szerintem a kígyó uborka a legalkalmasabb erre a célra. Esetleg répa. Ubiból nagyobb a választék és többségben jó mérettel, vastagsággal rendelkeznek :D virsli az vékony + hajlik, törik és szopogatva lehet nem is olyan jó az ìze. Az ubi mellett teszem le a voksom :D
7/14 anonim válasza:
első vagyok. Nincs igazatok,mert egy idegen tárgyon nem érzitek,hogy mit csináltok,pl fogaztok-e? Én azért a lábujjamon gyakoroltam,mert így pontosan érzem, h mit csinálok.
8/14 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy vibrátort mégiscsak, vagy erre a célra inkább dildót :)
19L
9/14 anonim válasza:
Ha a pasi kivárva akkor srácon :D
10/14 anonim válasza:
bárcsak lennének olyan gyümölcsök és zöldségek amik hasonlítanak egy péniszre...
A banán azért szuper gyakorló eszköz, mert:
- nem akarod fél óráig szopni úgysem
- érzékeny, ezért nagyon könnyű észrevenni, ha valahol túl kemény vagy, vagy fogazol
- pár perc szopás után látszódik merre hogyan mennyire dolgoztad meg. Ha a megfelelő helyeken (makk, alatta), akkor az szuper a pasinak
- finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!