Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ugy altalaban milyen gyorsan sulnek el a ferfiak ha kapnak egy jo szopast?
Mivel az edigi parjaim szeretek a bonyalas melytorkozat ( torokbaszast) bocsi a csunya szoert :D igy altalan 5-7 perc alatt elmentek utana par perces pihi es johetet punciba
NEM kell privat uzenet koszi!:DD
31N
Engem még sohasem szoptak végig. Egyszer kaptam egész tűrhetőt, amúgy meg a nem jótól a borzalmasig élményeim voltak technika tekintetében. Volt amelyiket élveztem, de csak az érzelmi része miatt. Az egész kellemesnél olyan 5 percig tartott, de éreztem hogy még elég sokáig tartana mire elmegyek.
Amennyire ismerem magamat azt mondom, hogy minden tekintetben jótól szerintem kb. 3-5 perc alatt elmennék. Ha az csinálja akit szeretek, látom hogy odáig van érte, végig a szemembe néz és nem is akárhogy, illetve a technikai része is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!