Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha nem annyira tetszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem annyira tetszik a barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
Fura kinézete van, nem az az igazi punci kinézetű- Szeretem a barátnőmet nagyon, tehát emiatt nem szakítanék vele.
2018. aug. 22. 22:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Egy a lényeg, hogy ezt ne tedd szóvá! Semmi esetre se mondd el neki. Különben nagyon hosszú időre odavágod az önbizalmát.
2018. aug. 22. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

De mi a baj vele? Az a rágott rágógumi csiklós?

De tényleg soha ne mond el neki, de félek h emiatt az orál se megy neked, viszont akkor te se várd el tőle. Vagy légy magaddal kompromisdzum kész.

Én nekem is volt párom akinek nem tetszett a farka, de mem ez volt a szakító ok. Az esztétika nem minden, keress előnyösebb testrészt amit kényeztetnél

2018. aug. 22. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Olyan lapozgatós?
2018. aug. 22. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Ember a punci az punci dugni kell
2018. aug. 22. 22:52
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Igen, baj! Tessék sürgősen megszeretni!
2018. aug. 22. 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Ezt semmiképp ne közöld vele, semmi esetre sem, mert kárt okozhatsz benne.

Két megoldás van, vagy megbarátkozol a testrészével, amely kinézetéről ő maga nem tehet, vagy külön állsz. Csak azért mondom, mert sok olyat olvastam, hogy nem tudták elfogadni egyes nők vagy férfiak a társuk nemiszervét, és bizony ezek sok esetben válással végződtek

2018. aug. 22. 22:54
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk nem baj. Milyen az az igaz punci kinézetű? Mint a tíz éves gyereké?

Mit tudunk segíteni mond.

2018. aug. 22. 23:12
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Aruld már el hogy mi nemtetszik rajta:) nekem se tipikus babapunci. De meg nem volt rà panasz:)
2018. aug. 22. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne baj? Ízlésed neked is lehet. Ha ettől függetlenül együtt tudsz vele lenni, akkor nincs semmi gond. Ha esetleg mégis ingerelne (negatív értelemben), akkor már lehet baj.
2018. aug. 22. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Milyen az igazi punci szerinted?

Két lehetőség van,vagy elfogadod,vagy továbbállsz.

De tényleg,mi a probléma vele?

2018. aug. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!