Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek tetszik ha egy nő puncija 1-2 számmal kissebb, mint a farkatok?
Elég szűk vagyok, ennek ellenére mindig folyok, annyira felizgulok.
Legutóbb azt mondta a férfi, akivel szexeltem, hogy olyan érzés volt neki, mintha egy szűz nőnek tette volna be és imádja hogy 1-2 számmal szűkebb vagyok, és a farka teljesen kitölt, sőt ha tövig bennem van, akkor sincs bent az egész, mert nem fér be.. Ennek ellenére a behatolással sincs gond, azt mondta így tökéletes.
Tényleg ennyire jó érzés ez?
a nők puncijának nincs "mérete", aszerint tágul amekkora szerszám van benne. ha 2-3 hónapig nem szexel egy nő, akkor elég szűk lesz. viszont ha nagy farokkal rendszeresen megdolgozzák (vagy _hatalmas_ vibrátorral, dildóval, ami néhány nőt nagyon izgat, mert kellemes ahogy kitölti) akkor annyira ki tud tágulni, hogy egy amúgy átlagon felüli, 16 cm-es farokkal rendelkező férfi már harangozik benne.
a kérdésedre a válasz igen, naná h élvezzük.
Nem reklámoztam, kérdeztem. De a legtöbb ember nem érti meg a kérdést sem, ha nincs körülmagyarázva.
Ezért írtam részleteket.
Bocs, ha valakinek a lelkivilágába gázoltam ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!