Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek tetszik ha egy nő puncija 1-2 számmal kissebb, mint a farkatok?

Figyelt kérdés

Elég szűk vagyok, ennek ellenére mindig folyok, annyira felizgulok.

Legutóbb azt mondta a férfi, akivel szexeltem, hogy olyan érzés volt neki, mintha egy szűz nőnek tette volna be és imádja hogy 1-2 számmal szűkebb vagyok, és a farka teljesen kitölt, sőt ha tövig bennem van, akkor sincs bent az egész, mert nem fér be.. Ennek ellenére a behatolással sincs gond, azt mondta így tökéletes.

Tényleg ennyire jó érzés ez?

2017. dec. 28. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kérdés még mindig az,ezt egy 12-13/3,5 egy 15/3,8 egy 17-20/4+ vagy egy 22-24/4,5-5 mondja?Na melyik?
2017. dec. 28. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
A szövegértés nehéz tudomány... Szűk=szoros nem pedig rövid.
2017. dec. 28. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kétélű dolog ez.

Mert az igaz, hogy roppant élvezetes egy szoros punci, de ki a fene bír kitartó lenni, ha még jó lucskos is?!

2017. dec. 28. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Aha ismertem szűk iszonyú mély hihetetlenül táguló és közepesen széles nehezen táguló rövidet is.De mihez képest nem fér be?
2017. dec. 28. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy valóban szoros-e na azért írtam le négy méretet.Ha választasz,akkor megmondom valóban szoros-e az amit annak hiszel.
2017. dec. 28. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Nagyon élvezetes. Az meg külön jó, hogy nincs gond a nedvesedéssel, segíti a künnyed behatolást. Nagyon jó érzés, nehéz kibírni sokáig elélvezés nélkül.
2017. dec. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!