Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki hosszabb időn át megvan szex nélkül és jól érzi magát így is és nem is nagyon akar szexet?
az ember jól meg tud lenni alkohol, csoki, kávé, hús, friss levegő, napfény nélkül is.
Az ember sok minden nélkül meg tud lenni és persze akkor jön az, hogy élvezik az apróságokat, mint hogy kék az ég, mert ha már az élvezetes dolgokat nem élvezhetik, akkor legalább az apróságokat.
Csak akkor mi értelme van élni?
Én kb. 6-7 évig nem szexeltem. Teljesen jól megvoltam. Olyan 5 év után kezdett ténylegesen hiányozni, meg foglalkoztatni gyakrabban. De nem is igazán a szex, hanem az intimitás maga.
Ennek ellenére amikor barátnőm van, akkor meg megállás nélkül csinálnám. Mikor szakítok, akkor kb. 4 hét talán amíg igazán hiányzik. Utána mint a cigi, már nem foglalkoztat annyira.
Persze, biztos van ilyen.
De pont ezért fontos egy kapcsolatban, hogy az ember olyan partnerrel kezdjen, akivel egyeznek az igények, hasonlóak ilyen téren. Én nőként nagyon aktív vagyok szexuálisan, nyilván, ha nyomós oka van, amiért nincs együttlét, gondolok itt egészségügyi gondra, akkor persze, megérti az ember, de 1 hét szexnélküliség után már gondok vannak normál esetben. :)
Több mint 2 éve már, ez idő alatt 3 csajszjt hajtottam el, mert nekem nem elég egy nőtől csak szex, annál többre van szükségem...
31/f
A szex minden formája nélkül, vagy maszti belefér?
Utóbbi nélkül pár nap (a rekord kb. egy hét).
Amikor utoljára nővel voltam, az itt írogatók jó része szerintem még nem is élt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!