Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki hosszabb időn át megvan szex nélkül és jól érzi magát így is és nem is nagyon akar szexet?
Figyelt kérdés
Nem aszexualis férfira gondolok....2018. aug. 22. 07:48
2/19 anonim válasza:
Nem találkoztam még ilyennel sajnos. Minden kapcsolatom azért ment tönkre mert én nem kívántam annyit a szexet mint a barátom. N
6/19 anonim válasza:
Én 3 napot is bírok szex nélkül.
7/19 A kérdező kommentje:
Évekre gondolok és nem öregre. Akinek nem olyan fontos a szex
2018. aug. 22. 08:06
8/19 anonim válasza:
Én teljesen megvagyok nélküle. Nyilván szeretem, de nem vagyok úgy rákattanva, mint a többség. Szerintem nekem nem ad annyi pluszt, mint másnak.
9/19 anonim válasza:
Természetesen ugyanolyan arányban vannak mint a szexőrültek. Csak itt ebben a rovatban nem képviseltetik magukat mert nem érdekli őket.
10/19 anonim válasza:
Már lassan 3 éve. Nem szexeltem. És jól megvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!