Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mennyire érzitek kínosnak szex közben az önizgatást?
Arra gondolok, hogy oral kozben ujjazas, vagy aktus kozben a csiklo izgatasa, mellek simogatasa, popsi simogatas ilyenek.
A kerdes apropoja, hogy eddig ezt minden kapcsolatom mereven elutasitotta, ilyen-olyan indokkal.
Ezek kozott volt, hogy "nem szeret magahoz nyulni", "az a fiu dolga", ilyenek...
Ez foleg azert volt szamomra elegge rossz, mert ez egy "fetisem" mondthatni, hogy kozben izgassa magat.
Valahogy mindig ugy ereztem, hogy ez szex teren magabisztossagot sugall a no felol ha ezt teszi, azt lehet erezni, hogy tudja mit akar.
Én azon nők táborát erősítem akik egyébként nem szeretnek magukhoz nyúlni se szeretkezés közben se azon kívül ilyen indokkal. Én pl sosem éreztem azt, hogy ki kellene elégítenem magam. Ez libidó kérdése és nekem bőven elég az amit a párom nyújt, nem kell se több se kevesebb. :)
Van akinek kell az érzés, hogy magához nyúljon, van akinek nem. Nem vagyunk egyformák.
Ui.:attól, hogy nem maszturbálok még ismerem a testem, sőt...:)
Nos szerintem is “kínos” szex közben magamhoz nyúlni, mert akkor már mind1 volna ha magamnak csinálnám. XD
Ha már szexelünk, akkor a pasi tartson izgalomban adott esetben okozzon élvezetet s ne én magamnak!!!
Ha a partnert ez izgatja, akkor lehet néha néha játszadozni előtte ott kicsit, de könyörgöm ő vigyen már a csúcsra s ne én magamat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!