Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, mennyire érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mennyire érzitek kínosnak szex közben az önizgatást?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy oral kozben ujjazas, vagy aktus kozben a csiklo izgatasa, mellek simogatasa, popsi simogatas ilyenek.

A kerdes apropoja, hogy eddig ezt minden kapcsolatom mereven elutasitotta, ilyen-olyan indokkal.

Ezek kozott volt, hogy "nem szeret magahoz nyulni", "az a fiu dolga", ilyenek...

Ez foleg azert volt szamomra elegge rossz, mert ez egy "fetisem" mondthatni, hogy kozben izgassa magat.

Valahogy mindig ugy ereztem, hogy ez szex teren magabisztossagot sugall a no felol ha ezt teszi, azt lehet erezni, hogy tudja mit akar.

#szex #maszturbacio szex kozben
2018. aug. 21. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Ezek az ilyen-olyan indokok világi kamuk😂
2018. aug. 21. 17:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt, en 32F vagyok es a lanyok kora "feloleli" a 18-30 as korosztalyt. (persze ugy, hogy en is annyi voltam kb mindig, mint a csaj, nem most van 18 eves csajom :D )
2018. aug. 21. 17:02
 3/14 A kérdező kommentje:
# 1/2: OK, hogy kamu (sejtettem :) ) de mi lehet az igazi ok?
2018. aug. 21. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Miért ez valaki szerint kínos vagy nem normális??

Különben nem is tudnék elélvezni, ha pl. a mellbimbómmal nem foglalkozom. Másrészt szerintem izgató a páromnak is, bennem fel sem merült, hogy ez kifogásolható meg kínos volna.

2018. aug. 21. 17:10
 5/14 A kérdező kommentje:
# 4/4: Hat mint lathatod, van akinek kinos :) Jo lenne ha irna olyan is, aki szerint az, hatha "nevtelenul" megtudjuk az igazi okat :)
2018. aug. 21. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem ciki!

Egy megfelelő szexpartner mellett semmit sem kéne szégyellni az ágyban, szerintem.

Meg az már régen baj, ha erről nem tudtok nyíltan beszélni:))

2018. aug. 21. 17:24
 7/14 A kérdező kommentje:

# 6/6: Hat ok nyiltan megmondtak, hogy nem :)

Volt akinel probalkoztam "ravezetessel" (o olyan

kis szegyenlos volt, hogy nyiltan ilyesmirol nem lehetett vele beszelgetni) de ez sem hasznalt igazabol...

Egy baratnom volt csak, aki bar szinten elutasitotta ezt, de egyetlen egy alkalommal (az 5 eves kapcsolat alatt) ugy szexeltunk, hogy volt benne rendesen (nem merev reszeg, de azert tobb mint kapatos), na akkor volt minden! Ujjazas, csiklo izgatas, meg ami belefer...

Egyetlen ilyen szep emlekem...:D

2018. aug. 21. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
14%

Én csak azért nem csinálom

Mert annyira bénzsda vagyok h nem tudok egyszerre 2 dologra koncentrállni

Pl ha elkezdém orál közben izgatni magam

Akkor vagy a szopást b..sznám el vagy nem tudnám élvezni a punci nyalást

És igen ha már az ágyban vagyunkakkor a Férfi dolga h Engem feluzgasson és Szinten tartson

Az Én dolgom h kőkeményre állítsan a farkát,és a lelkét is kilovagolni belőle

24N

2018. aug. 21. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát...attól függ, kivel. Van olyan férfi, akit zavar. Én nem érzem cikinek, szeretem is, de amiért negatív élményem fűződik hozzá, az az, hogy eddigi szexuális tapasztalaimban csak így volt valahogy jó...nem volt szerencsém az ágyban a férfiakkal. Igaz, nem is volt sok, így nagy véleményt nem mondhatok.

Ezek a lányok valószínűleg szégyellik, vagy tényleg nem szeretik, vagy nem tudják, milyen a partner viszonya a dologhoz és emiatt nem merik csinálni.

2018. aug. 21. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen normális dolog.. Szerintem az lány aki nem nyúl magához szex közben nem ismeri saját testét.Csak akkor lehet jó a szex ha mindkét fél tisztában van a saját testével és tudja használni. Persze a szextől is függ ,hogy sor kerül e arra ,hogy menet közben magamhoz nyúljak. Egy röpke dugásba ez nem mindig fér bele. Nőként mondom, hogy minden lánynak kellene, hogy legyen otthon vibrátora és felfedezze saját maga testét oldja a gátlásokat. Én szeretem ha van rá lehetőség, hogy szex közben pl magamat izgatom vibrátorral a férjem pedig úgy helyezkedik, hogy orálisan kitudjam elégíteni. Elmondása szerint ő sokkal nagyobbat tud igy élvezni ha én így játszok magammal. Persze ő is hozzám nyúl közben simogat a melleimmel játszik. Igazából tényleg van aki nem tud ilyenkor 2felé koncentrálni. Talán az is fontos ,hogy ne csak a régiesen mondva sötétben paplan alatt történjen a szex. Amit még ajánlani tudnék kezdetben próbáljatok meg nappal egymás előtt maszturbálni ez is sokat segíthet a lánynak.

40/N

2018. aug. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!