Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívánom a szexet, de a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom a szexet, de a páromat nem. Van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vonz szexuálisan, sőt taszít. Így nem tudok élni, de elhagyni vagy megcsalni se akarom, még ha lenne is rá lehetőségem. (Van gyerek, közös anyagiak, emberileg is jól kijövünk... ) Viszont fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy szex nélkül éljem le életem hátralevő részét.

2018. aug. 21. 16:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én az ellenérzésem ellenére újrakezdtem több év szünet után a férjemmel a szexet és legalább az az erős undor megszűnt, amit már akkor éreztem, amikor átölelt.

Nagyon sok érzelmi gát van bennem, ráadásul másba vagyok szerelmes, de a szexet elkezdtem élvezni. Változó, van amikor nagyon jó, van amikor menet közben lesz jó, de jobb, mint a semmi. Nemrég pl. semmi kedvem nem volt hozzá, aztán mégis csinált valamit, amitől azt hittem, elvesztem az eszem. Csak sajnos mindig idő előtt abbahagyja.

2018. aug. 23. 03:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Mind1, hogy ffi vagy nő vagy de sajnos ez az állapot egyikőtöknek sem jó. Mert lehet, hogy te nem kívánod őt de ő még attól igényelheti...s ha tőled nem kapja meg, akir bizony majd mástól fogja! S lehet te szereted meg soha nem csalnád meg, viszont ezzel őt ezzel pont ebbe fogod belehajtani..:(

Tehát ha véletlen kiderülne, hogy ő viszont megcsal téged, akkor magadra legyél dühös s ne rá!!!

Egyébként ha semmin nem akarsz változtatni, akkor ajánlom figyelmedbe a chatsex-et, ami igenis tud izgalmas lenni egy jó “virtuális” partnerrel s a vágyat is fenttartja benned...;)

2018. dec. 17. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!