Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom a szexet, de a páromat nem. Van ezzel más is így?
Bocsi
Félre olvastam
Azt hittem hogy a “Párod meg nem”
13:
Azt hiszem h a gyerek, az anyagi biztonság es a lustaság miatt.
Egy ideig próbálkozott titkos szeretői viszony kialakításával, de aztán félt, hogy gyerek után már nem lesz megfelelő a teste a húspiacon, es nagyon félt az elutasítástol, igy végül inkabb leszokott a szexről.
Nekem ugyan ez van a fiam anyjával.
De amúgy jó minden csak ez nem.
De nem mondok le egy jó szerető ről. Keresem.
F36
Ezt ő is érzi, mind kettőtök Önbecsülésének ártotok.
Gyereknek meg egy jó minta kéne.
Ha volt amikor vonzó volt akkor kéne ennek a vissza állitásába közösen munkát fektetni.
Hány éves vagy, kisfiam? Mit tudsz te az életről? Könnyű ilyen kincstári okosságokat mondani, tele van velük a padlás. Majd ha te kerülsz hasonló szituba, rájössz, hogy az élet nem olyan egyszerű, mint a te elméleteid.
Kérdező ezen kirohanása tényleg érdekes volt... én is azt vallom, hogy próbáljuk menteni a menthetőt, és megbeszélni a problémákat. Egy próbát igazán megér. De a kirohanásod alapján te csak megerősítést vársz, hogy szeretőt tarthass, vagy félremehess, arra pedig nincs igényed, hogy esetlegesen a kettőtök viszonyát megpróbáld menteni.
Szóval: teljesen normális, más is van így vele, indujjá szeretőt vadászni!!
(Az amúgy külön érdelene, hogy mi vezetett ahhoz, hogy ennyire megundorodj attól, akit elviekben szerettél.)
Tök 8 mikor születtem, arról nem tehetek.
Az is mindegy, hogy mit tudok.
Neked az számít, hogy Te, hogy eléd meg a najaid, éveid. Szeretnél változtatni az undorodon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!