Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívánom a szexet, de a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom a szexet, de a páromat nem. Van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vonz szexuálisan, sőt taszít. Így nem tudok élni, de elhagyni vagy megcsalni se akarom, még ha lenne is rá lehetőségem. (Van gyerek, közös anyagiak, emberileg is jól kijövünk... ) Viszont fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy szex nélkül éljem le életem hátralevő részét.

2018. aug. 21. 16:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bocsi

Félre olvastam

Azt hittem hogy a “Párod meg nem”

2018. aug. 21. 16:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, érdekesek. Persze, ha kiírtam volna, hogy férfi vagyok, egyből megkaptam volna, hogy egy disznó vagyok, akit a farka irányít. De azért köszi mindenkinek, tanulságos.
2018. aug. 21. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Alex és akkor miért marad a férjével? Csak nekem gáz, hogy valaki így beszél másoknak a férjéről/feleségéről-még ha szar is minden...?
2018. aug. 21. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:

13:

Azt hiszem h a gyerek, az anyagi biztonság es a lustaság miatt.

Egy ideig próbálkozott titkos szeretői viszony kialakításával, de aztán félt, hogy gyerek után már nem lesz megfelelő a teste a húspiacon, es nagyon félt az elutasítástol, igy végül inkabb leszokott a szexről.

2018. aug. 21. 18:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez van a fiam anyjával.

De amúgy jó minden csak ez nem.

De nem mondok le egy jó szerető ről. Keresem.

F36

2018. aug. 21. 22:46
 16/22 Bence_ ***** válasza:

Ezt ő is érzi, mind kettőtök Önbecsülésének ártotok.

Gyereknek meg egy jó minta kéne.

Ha volt amikor vonzó volt akkor kéne ennek a vissza állitásába közösen munkát fektetni.

2018. aug. 22. 06:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy, kisfiam? Mit tudsz te az életről? Könnyű ilyen kincstári okosságokat mondani, tele van velük a padlás. Majd ha te kerülsz hasonló szituba, rájössz, hogy az élet nem olyan egyszerű, mint a te elméleteid.

2018. aug. 22. 07:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó akkor kúrasd meg magad valakivel! Most jobb?
2018. aug. 22. 16:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezen kirohanása tényleg érdekes volt... én is azt vallom, hogy próbáljuk menteni a menthetőt, és megbeszélni a problémákat. Egy próbát igazán megér. De a kirohanásod alapján te csak megerősítést vársz, hogy szeretőt tarthass, vagy félremehess, arra pedig nincs igényed, hogy esetlegesen a kettőtök viszonyát megpróbáld menteni.

Szóval: teljesen normális, más is van így vele, indujjá szeretőt vadászni!!

(Az amúgy külön érdelene, hogy mi vezetett ahhoz, hogy ennyire megundorodj attól, akit elviekben szerettél.)

2018. aug. 22. 20:08
 20/22 Bence_ ***** válasza:

Tök 8 mikor születtem, arról nem tehetek.

Az is mindegy, hogy mit tudok.

Neked az számít, hogy Te, hogy eléd meg a najaid, éveid. Szeretnél változtatni az undorodon?

2018. aug. 22. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!