Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat hogyha bugyi nélkül vagyok a ruha alatt. Ez gond? (18/L)
Miért lenne gond?
Ilyen időben nadrágot hordasz?
A nadrággal végülis védve vagy.
Szoknyával tök izgató lenne, de az azért veszélyesebb.
Amúgy nekem az jönne be, ha a barátommal mennék ugy sétalni, hogy rajtam rövid szoknya bugyi nélkül. S ha úgy érzi azonnal nekem tudna esni!
Volt egy barátnőm aki egyszer egy ehhez hasonló szoknyába jött el velem színházba:
A fekete szoknya, egész úton izgett mozgott, de különösebben nem figyeltem miért, amjd amikor beültünk és elkezdődött akkor súgta a fülembe, hogy nincs alatta semmi, na utána már nem tudtam az előadásra és utána a koktélozásra figyelni...
szóval nem baj, főleg akkor nem ha van is valaki aki tudja, hogy nincs rajtad, és tudod is, hogy mit váltasz ki belőle evvel...
Nyáron, ha kánikula van én sem viselek bugyit, kivéve azokon a napokon. Viszont csak szoknyával szoktam így tenni, nekem nadrággal nagyon kényelmetlen, persze nem egy ultra mini szoknyában, hanem egy térdig érő minimum.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!