Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka?
A pasim eléggé hanyagolni kezdett az utóbbi időben, már alig vagyunk úgy együtt és nem tudom mi lehet az oka.
Egy kicsit megváltoztam az utóbbi időben, ez tény, de szerintem ez a változás csak előnyönre vált. Beszereztem szexibb fehérneműket, jobban odafigyelek az öltözködésemre. Megtanultam, hogy hogyan lehet mindig ápolt és szép a hajam. Leváltottam a régi szemüvegemet. Most sokkal magabiztosabbnak érzem magam, többször próbálok kezdeményezni, ilyesmik, de valamit biztosan rosszul csinálok.
A barátom azt mondta hogy kíván ő, de valahogy régen neki szebb voltam és még meg kell szoknia a változást.
Nem értem én ezt, attól hogy a nagyibugyi helyett franciabugyit hordok és kivasalom a hajam, már totál új ember lettem?
21L
Ne haragudj de a pasid egy idióta!
Valószínűleg ahelyett hogy értékelné ezt a sok pozitív változást rinyál neked!
Normális pasi veled ezt tenné:
Szexibb fehérnemű = ha meglátom rajtad leteperlek
Szép ápolt haj = beleturkalok szex közben
Új szemüveg = le ne vedd drágám szex közben! (persze más meg ne legyen rajtad)
Kezdeményezel = gyere teperj le te perverz macska!
Legalább is én ezt így reagálnám le! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!