Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar velem lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem lefeküdni a párom. Mi van, ha minden pasi undorítónak fog tartani?

Figyelt kérdés
Az okát inkabb hagyjuk, mert teljesen én sem mindig értem. A lényeg, hogy totál visszautasítja a szexuális közeledést, nagyon kevés is bőven elég neki. Nekem ő az első és már most nincs emiatt önbizalmam. Soha többé nem akarok senki előtt sem levetkőzni. Kezdek bedepizni, enni sincs már kedvem és totál magam alatt lettem, mert őt szeretem, szerelmes vagyok, ő is belém, de nem kell neki a szexualitás.

2018. aug. 17. 20:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nyílván az okokról vele sokat beszélgettem, de egyszerűen itt nem akartam ezeket leírni, mert másnapig olvashatnátok.:D Jogos, hogy a paraméterek alapján még lehetek ronda, de pont a külső hibáimat írtam le, ha jobban megnézed, amik taszítóak lehetnek esetleg. Az okát meg egyébként értem, támogatom, stb, de nem is próbálkozik úgy érzem. Nemi sokszor egyszerűen ez nem olyan prioritás az életében, hogy ezzel legyen elfoglalva... Pl, ha van egy kis szabadidonk én siman benne lennek, de ő pl szól, hogy most van fontosabb dolga (pl kitakarítani a kocsit vagy barmilyen random példát írhatné). Az oka megvan, hogy mi a nehez neki bsnne, de azt gyakorlással lehet megoldani, amennyiben egy kocsi takarítás vagy telefonhívás a barátjával életbevágóan fontosabb mindig ennel, akkor mégiscsak fura.

2018. aug. 18. 11:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy ő is szűz és fél a kudarctól?
2018. szept. 7. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!