Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar velem lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem lefeküdni a párom. Mi van, ha minden pasi undorítónak fog tartani?

Figyelt kérdés
Az okát inkabb hagyjuk, mert teljesen én sem mindig értem. A lényeg, hogy totál visszautasítja a szexuális közeledést, nagyon kevés is bőven elég neki. Nekem ő az első és már most nincs emiatt önbizalmam. Soha többé nem akarok senki előtt sem levetkőzni. Kezdek bedepizni, enni sincs már kedvem és totál magam alatt lettem, mert őt szeretem, szerelmes vagyok, ő is belém, de nem kell neki a szexualitás.

2018. aug. 17. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Egyébként meg ideje egy pszichológust felkeresni, mert mentálisan messze nemvagy 100%-os. Nem akarom itt is részletesen kifejteni, keress rá az ugyanilyen "sz..rul érzem magam, de nem akarok szakítani, mert ennyire csodálatos kapcsolatot úgysem találok" jellegű, naponta tízszer feltett kérdések valamielyikére, ott ki van fejtve, hogy miért torz a gondolkodásmódod.
2018. aug. 17. 20:51
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Látni kellene a külsőd, hogy lehessen véleményt mondani.
2018. aug. 17. 20:52
 13/22 A kérdező kommentje:
"valami komoly mentális problémád van, " pl?
2018. aug. 17. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg a 81%-os kollégának lehet vmi komoly mentális problémája, de ebbe most nem mennék bele.

Nőként nem tudok olyan ronda melleket elképzelni, amelyek egy férfi számára szexuálisan visszataszítóak lennének, főleg, ha még szeret is téged. A probléma a párod alacsony libidója lehet, kénytelen leszel szakítani vele, ha ebbe nem akarsz előbb-utóbb tönkremenni.

2018. aug. 17. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

120 kg vagyok, logo mellekkel, striakkal, szoval nalam rondabb nem lehetsz. Minden nap szexelunk a parommal, van hogy 2-3x is.

Ne magadban keresd a hibat, a parodnak nincs szexualis etvagya csak.

2018. aug. 17. 22:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Wow. 178cm/68-69kg vagyok, picit teltebb testtel, kicsit lógnak a cickóim,salibb a puncim. Nem vagyok a legfeszesebb, de a sport nekem fontos és folyamatosan figyelek az étkezésre. Nem vagyok egy toppmodell, de ugy nagyon gáz sincs a fejemmel. Lehet tenyleg nem a küldöm miatt nem szexel velem.
2018. aug. 17. 23:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján tuti, hogy nem a külsőd a probléma. Amiket leírsz, tipikusan olyan dolgok, amik jobban zavarják a nőket, mint a férfiakat.
2018. aug. 17. 23:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy veled van a baj! Szimplán csak más az igényetek. Sőt az is lehet, hogy ő meg is lenne szex nélkül. Ez hosszabbtávon viszont problémás lehet, hiszen ő nem akarja összehangolni az igényeiteket. Mondjuk ezt nem is tartom szerencsés dolognak, hogy a másikat belekényszerítjük egy ilyen szituba: itt vagy te rágod a küszöböt vagy őt "erőszakolod" meg.. Egyik opció sem jó. Én a helyedben keresnék egy olyan párt, aki nem rombolja le az önbizalmad és aki mellett nőként érezhetnéd magad!
2018. aug. 17. 23:36
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
Pistike nem veri be a lompit, és te mindjárt magadban keresed a hibát. Végülis nem mentális problema tényleg.
2018. aug. 18. 00:10
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk az okát???? Az a legfontosabb! Te jó ég... ha tudnád az okát, akkor nem nyavalyognál itt a külsőd miatt.

Utána meg... leírod a paramétereidet és úgy döntesz, hogy biztos nem a külsőd a baja... nyilván nem a külsőd, de NE paraméterekből indulj már ki! A férfiak egyszerűek, de azért ennyire nem. Főleg az arcod meg lehet csúnya.

Nem, nem gondolom, h az arcod csúnye, ezt cdak példaként írtam, hogy ne kiló/magasság alapján mond már meg, hogy mi tetszik a férfinak.

Gyerek vagy még.

2018. aug. 18. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!