Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm áthívott magához, hogy aludjak ott, vigyek kotont?
Figyelt kérdés
Volt hogy már csókolóztunk, meg bújtunk egymáshoz, ölelkeztünk, de úgy komolyabb soha nem lett vele, 7 éve elég jó barátnőm. Aludtam már náluk, ha buli volt, de így magától kettesbe nem hívott még soha át magához, hogy aludjak ott, főleg hogy szülei sincsenek otthon. Szűz még szerintem. 18F2018. aug. 17. 16:11
2/34 anonim válasza:
Nem vagyok már az, és ne hozz. Tablettát szedek.
4/34 anonim válasza:
Legjobb barátok között nem kell
7/34 A kérdező kommentje:
De akkor nem lehet esetleg terhes? Ha időbe kihúzom.
2018. aug. 17. 16:28
8/34 anonim válasza:
Biztos ami bisztos vigyél
Az abortusz drága
Egy gyermek várása felnevelése még többe kerül még akkor is ha a legnagyobb ajándék
Szóval mindenféleképpen olcsóbban jössz ki ha veszel óvszert
24N
9/34 anonim válasza:
Nem árt, ha van nálad. De ha szexre kerül a sor, feltétlen védekezzetek!
És igen, 1 kotton néha semmire sem elég... nekem volt, hogy 3 is kevés volt :). Szóval legyen nálad. Nem muszáj hangsúlyoznod, de ha kell: használjátok!
10/34 anonim válasza:
A biztonság kedvéért ha arra kerül a sor hogy szexeltek jó ha van nállad, szóval vigyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!