Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Áthívott holnap magához...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áthívott holnap magához filmezni elmenjek?

Figyelt kérdés
A srác 19 én 16 1 hónapja járunk

2018. febr. 8. 06:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha jártok akkor nem értem hogy mi a gond
2018. febr. 8. 06:55
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha jártok, akkor igen.
2018. febr. 8. 07:00
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Akkor ia mehetsz, ha nem jársz vele.
2018. febr. 8. 07:01
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
gumit vigyél
2018. febr. 8. 07:08
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

19 éves és már 'filmes'?

.

"1 hónapja járunk"

Jártok, a fenéket! Egy hónap még a másik megismerésére/kiismerésére is kevés. Még csak ismerkedtek, vagy pedig közös beleegyezéssel engedtek a hormonoknak, amíg más nem lesz.

.

Menj el nyugodtan, csak aztán ne itt panaszkodj, ha a 'párod' olyat kér, ami neked nem tetszik, ha nem teljesíted, dob.

Ha teljesíted, majd akkor dob, ha már rád únt, magyarázat: 'túl könnyen kapható voltál', neki rendesebb kell.

2018. febr. 8. 07:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy te mit szeretnél. Ha úgy érzed, hogy kész vagy a szexre, akkor csak úgy szimplán menj át és kiderül mi lesz. De ha nem érzed még késznek magad, akkor szerintem ezt tisztázd vele. Kérdezd meg, hogy mit tervez. Beszélj vele erről, hogy te hogy érzed és hogy ő hogy érzi. Szerintem 1 hónap már viszonylag hosszabb idő. Mármint ha előtte is ismerted már egy ideje és egy hónapja jártok. De igazából mindegy, a lényeg, hogy csak akkor történjen minden, ha készen vagy.
2018. febr. 8. 09:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Miért ne mennél?

Vagy ti filmezés alatt valami mást értetek?

2018. febr. 8. 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
A szex még nem neked való
2018. febr. 8. 09:39
 9/16 anonim ***** válasza:
16%

16 a lány! Mégis! Szerinted mikor lesz nekivaló?

Nem is ismered de osztod az észt!

Meg gumi, szex, panaszkodás.

Hol éltek? Milyen korlatolt, csak az én elgondolásom egy és igaz elv alapján éltek?

Tiétek a bölcsek köve? Nem szégyenlitek magatok, hogy a leugatason kivül nem mondtok semmit!?

Kérdező! Nyilván tudod mit szeretnél, meddig akarsz elmenni.

Valoszinüleg, ez benne van, szexet is akar. De nem szentírás.

Menj át. Ha mégsem csak filmet akar nézni, te szabod meg a határt meddig mehet. Ellenkező esetben "eröszak".

2018. febr. 8. 10:57
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy ezen a véleményen vagy, még nem lesz igaz.

Szerintem ott vannak gondok,aki azt javasolja egy 16 éves leányzónak, hogy egy hónap semmi kapcsolat után feküdjön a kanja alá.

2018. febr. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!