Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! A kis mell hátrány a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A kis mell hátrány a szexben?

Figyelt kérdés
Nagyon pici a mellem és ezt hátránynak érzem. A nagyobb mell jobb?
2018. aug. 17. 10:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Komolyan már kíváncsi lennék ilyen lányra nőre hogy valóban ilyen kevés az önbizalma és valóban elhiszi hogy a látvány ennyire fontos? A szexben szerintem és nálam egészen más a fontos..
2018. aug. 17. 11:07
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
A picicici a legjobb. Számomra legalábbis :)
2018. aug. 17. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem hátrány
2018. aug. 17. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Nőiesebb a nagyobb,legyen már azért ott valami.Izgatóbb sokkal.
2018. aug. 17. 11:21
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező sajnos nekem is nagyon kicsi a mellem

Legkisebb melltartót alig tölti ki emiatt nem érzem magam nőiesnek

Minden honnan azt hallom látom (ferfiaktol) hogy csak a nagymellu nők szépek szexik dekoratívak stb

Számomra hihetetlen hogy az én deszka lapos mellem bárkinek is bejöjjön

Utalom is a melleim rosszul vagyok ha csak rájuk nezek annyira gaz és undorito

Inkább érzem magam emiatt egy 12 éves fiúnak mint egy nőnek

Ha nagyobb mellem lenne sokkal noiesebb lennék és nem néznének le a ferfiak

Melltartót is csak azért hordok hogy ne rohogjenek ki az utcan milyen kicsi mellem van , épp hogy valami van ott ...sajnos

N24

2018. aug. 17. 11:28
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ kin vannak....
2018. aug. 17. 11:32
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
Én is imádom a nagy mellet, de hogy lenne hátrány a kicsi? Technikailag mi szerepe van szerinted? Semmivel se könnyebb, vagy nehezebb foglalkozni egy kicsi mellel mint naggyal. Bár még soha nem volt dolgom nagymellű lánnyal, de ahhoz hogy ezt belássuk nem is kell. Az annyit számíthat, hogy valakinek izgatóbb. De ez sem tesz semmit. Mert ha csak nagy melltől áll fel és semmi más nem hat az illetőre, akkor ott már baj van. Amúgy csak annyi, hogy egy plusz jó érzés lehet, hogy belemarkol az ember egy nagyobb mellbe. De mint mondtam eddig én olyan lányokkal voltam akiknek vagy ugyan akkora, vagy kisebb melle volt mint nekem. Egy lány volt aki B kosaras volt. Nem változtattam volna rajtuk. De így, hogy egyedül vagyok, azért nem lenne rossz egyszer megélni egy minimum C kosarast.
2018. aug. 17. 11:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A 15-ös válaszolónak: Szerintem ha találkoznál olyan pasival aki mellett nőnek érezhetnéd magad akkor sokat változtatna az egészen. Sok nőtől én is megkaptam hogy nem vagyok a zsánerük pasi ként de már nem érdekel, szabad a piac, válasszanak mást. Ami szerintem itt fontos hogy a mellen és még jópár dolgon a testen nem lehet változtatni és igen ha valakinek nem tetszik ahogy valaki kinéz akkor menjen keressen mást de ne szólja le. Viszont aki mondjuk kismellű ebben az esetben ha egy pasi érdeklődik iránta most mindegy hogy milyen kapcsolatra ne rontsa el az egészet azzal hogy kételkedik magában és nem is hiszi ell hogy ő elfogadható a kis melleivel. Könyörgöm, nők vagytok és nem csak mellből álltok van ott még más is külsőleg és belsőleg is...
2018. aug. 17. 11:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyvalamit jól jegyezd meg: tökéletes ember nincs .
2018. aug. 17. 11:47
 20/23 anonim ***** válasza:
*jegyezz
2018. aug. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!