Férfiak! Ha megismernétek egy nőt és kiderülne, hogy pici a cicije (és hegyes is) hatrány lenne?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó..Elég kicsike és olyan hegyeske.Nagy hátrány ez???2017. aug. 13. 21:15
1/5 anonim válasza:
Okos legyél inkább, az sokkal vonzóbb.
Amúgy nem lenne hátrány.
3/5 anonim válasza:
Ne tömd ki és nem lesz probléma. Ha kitömöd és később kiderül, egyszer biztos le kell vetkőzni akkor érhet csalódás mert nem biztos hogy jól fogadja a pasi.
4/5 anonim válasza:
Attól függ hogy mekkora
Nekem onnantól jó hogy meglehet markolni, és a gazdájába leszek szerelmes, nem beléjük:)
5/5 anonim válasza:
Nekem egyszer egy rövidebb kapcsolat után tűnt fel hogy kicsi volt a melle (nem külsőségi okok miatt lett vége). A szerelem vak :D
De viccet félre téve, engem nem hiszem hogy zavarna, legalábbis még nem láttam olyat hogy zavart volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!