Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, vagy vagányság meztelenül autót vezetni?
Én véleményem az hogy inkább értelmetlen. Oké értem én hogy a meztelenség jó érzés, meg jó dolog, csak higiéniailag nem túl praktikus, mert az ülés tele lehet olyan baktériumokkal amik okozhatnak majd betegségeket ami aztán baromi kellemetlen tud lenni. Írta már előttem valaki hogy hiába takarítja valaki az ülést az sem lehet akkora megoldás. Meg ugye simán lehet főleg hajnalban igazoltatás vagy bármi gond ami indokolja a kiszállást az autóból az elég gáz lehet.
Persze aki direkt adrenailn fokozásból csinálja, vagy csak élvezetből ő dolga, de ne lepődjön meg ha majd kapja a hideget, meleget.
Aki nudizni akar tegye otthon a saját lakásában, vagy olyan helyen ami erre van kitalálva.
Fék.
Ja, nem! Gáz! :) Pláne, ha megállít a rendőr(nő) igazoltatni.
De lehet, hogy megoldódik a problémád, mert adnak is rág kényszerzubbonyt.
Egyébként a párod mit szólt hozzá, hogy így vitted munkába? Gondolom nem ugrottál ki, hogy kinyisd neki az ajtót.
Rendszeresen meztelenül vezetni nem éppen nagyszerű ötlet.
Én egyszer vezettem - fogadásból - anyaszült meztelenül Hajdúszoboszlón keresztül (táblától tábláig), pontban délben, a nyári csúcsban.
Az ajtókat azért lezártam. Nem állított meg senki. Lehetett volna egy tanulmányt írni a ledöbbent arcokról.:)
Megcsináltam, de nem szoknék rá.
Ha megállítottak volna a rendőrök, akkor megmondtam volna hogy ezt fogadásból teszem, aztán lesz ami lesz. De nem állítottak meg!
Akkor 24 éves csajszi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!