Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, vagy vagánysá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, vagy vagányság meztelenül autót vezetni?

Figyelt kérdés
Hajnalban még sötétben, úgy vittem a páromat munkába, hogy semmi ruha nem volt rajtam.

2018. aug. 15. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Gaz
2018. aug. 15. 16:07
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Még fehérnemű sem? Nem tudom gáz e vagy sem, de azt tudom hogy bűntetendő.
2018. aug. 15. 16:08
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Gáz
2018. aug. 15. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Gàz
2018. aug. 15. 16:11
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha férfi vagy akkor van mákod ha nem hetero férfi rendőrökkel futsz össze, ha lány akkor ha nem hetero nő rendőrrel.
2018. aug. 15. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Vagy jobban mondva akkor nincs*
2018. aug. 15. 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:
21%

Tudom, hogy iszonyatosan megterhelő tömegközlekedéssel utazni, inkább teljesen tönkre kell tenni a levegőt, ez jellemző az autósok gondolkodására. A lustaság netovábbja, hogy már magukra kapni valamit, arra se képesek.

TÖk poén lett volna egy baleset, amikor meztelenül kell kiszállnod az autóból. Legalább a kórházban nem kell leszedni rólad a göncöket. Kár, hogy nem ilyenkor történt baleset, hanem olyanokkal történik, akik fel vannak öltözve.

2018. aug. 15. 16:23
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Vigyázz, hogy kakis ne legyen az ülés!
2018. aug. 15. 17:20
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon gáz
2018. aug. 15. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Lehet én rettegek, csak a baktériumoktól, de én félek, hogy elkapok valamit az ülésen meztelelenül, oké, hogy "tiszta", porszívózza az ember, időnként súrolja, stb, de akkor is beülünk munkásruhában/utcai ruhában, amivel lehet, hogy előtte a kocsma padján ültünk, vagy a városi padon, ahol a hajléktalanok alszanak, meg hasonlók.

Visszatérve a kérdésre: Igen, elég gáz, mert még hajnalban is megállíthat a rendőr, láthat egy járókelő, stb.

2018. aug. 16. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!