Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúnya ha valakinek húsos a puncija?
Figyelt kérdés
Én vékony vagyok,mégis húsos.
Eddig nem is gondoltam arra hogy csúnya lenne.
De mostanában több ilyen kérdést,illetve hozzászólást is talàltam az oldalon ahol azt írták,hogy csúnya.
Mi a csúnya benne?
És csak kíváncsiságból,akkor milyen a szép??
2018. aug. 15. 10:39
11/26 anonim válasza:
Tényleg én is szeretnék látni ilyen kommentet! A "húsos", "greasy" mióta világ a világ inkább izgatta a férfiakat. Nagyobb bujaságot rendeltek hozzá. Szóval tényleg nem értem mi a fenéről beszélsz
12/26 anonim válasza:
Másban is önkinzo vagy? (Szerintem ha látsz egy ilyen hozzászolást, elolvasod 50X és utána azt mondod, hogy ötvenen is ezt irták.)
13/26 anonim válasza:
Nem csúnya, de a babapunci nekem jobban bejön.
17/26 anonim válasza:
13-as! A baba punci nem attól lesz baba, hogy húsos vagy sem, hanem attól, hogy nem látszik ki sem a kisajak, sem a csikló és még borotvált is. Inkább ne írtál volna semmit!
18/26 anonim válasza:
A tiéd biztosan szép, azért mert te nem vagy húsos, csak a puncid! Tuti egy gyönyörű teve pata!
19/26 A kérdező kommentje:
Nem tevepata vagy mi,mert akkor kilógnának a kisajkak.
Az enyém teljesen zárt,csak nagyon húsos.
Nekem nincs bajom vele,csak a múltkor olvastam itt egy kérdést és azután még jó pár ilyet találtam.
2018. aug. 15. 11:38
20/26 anonim válasza:
Ne az itteniek véleményére adj 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!