Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegabalyodtam egy pasasba a neten. De olyan mintha huzna a talalkozot. Olyan mintha felne. Szerintetek mi a valoszinubb, hogy attol fel tul jo vagyok hozza vagy inkabb hogy tul csunya vagyok?
Igazan arra vagyok kivancsi ha egy olyan no aki nagyon bejonne nektek,nyomulna ratok hogy szexeljetek ti egybol belemennetek?
Vagy felnetek hogy szemelyesen bejottok e neki,jol teljesitsetek stb.
Ha nagyon nyomulsz akkor ne csodálkozz
Lehet hogy nincs ínyérre a könnyűvérü nők
Képcsere nem volt?
Azert ezt nem igy kell elkepzelni.:)
O irt ram,hogy ilyet keres.
Osszebaratkoztunk.
Beszelgettunk honapokig.
Azutan en is ugy gondoltam,meg jol is elsulhet talalkozzunk.
Erre jott minden kifogas.
Termeszetesen volt kepcsere is nem is egy.
...ja most látom, hogy beszélgettetek hónapokig.
Ennek mi a fene értelme van? Talán ha webkamerán keresztül dumáltok, akkor el lehet húzni max. 1 hónapig, de aztán egyszerűen törvényszerű, hogy elvesszen az érdeklődés a másik iránt.
Ne halgass az itteni hagyd a fenébe őt típusú válaszokra. Gondolom nekik nem jött össze semmi ezért másokat is erre próbálnak vezetni.
Az vagyok aki irta hogy lehet túl jó nőnek tart és ezért fél kicsit.
Ez a félelem lehet bármi.
Unalmasnak tartod majd élőben, zavarban lesz amikor veled beszél, ha lefekszetek hamar elsül vagy bármi.
Gondolom már többször tudtára adtad, hogy szívesen találkoznál vele.
A legtisztább és legcélravezetőbb ha elmondod neki ezt amit itt írtál, hogy úgy érzed mintha halogatná ezt. Ha pedig igy van akkor miért?
Koszonom mindenkinek.
Mondjuk ha valoban neked van igazad utolso akkor ez engem is fusztral valamelyest..
De fogok vele beszelni,hatha kiderul mi is a valodi ok amiert meg nem talalkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!