Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belegabalyodtam egy pasasba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegabalyodtam egy pasasba a neten. De olyan mintha huzna a talalkozot. Olyan mintha felne. Szerintetek mi a valoszinubb, hogy attol fel tul jo vagyok hozza vagy inkabb hogy tul csunya vagyok?

Figyelt kérdés

Igazan arra vagyok kivancsi ha egy olyan no aki nagyon bejonne nektek,nyomulna ratok hogy szexeljetek ti egybol belemennetek?

Vagy felnetek hogy szemelyesen bejottok e neki,jol teljesitsetek stb.

2018. aug. 2. 11:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

#9: "Ne halgass az itteni hagyd a fenébe őt típusú válaszokra. Gondolom nekik nem jött össze semmi ezért másokat is erre próbálnak vezetni."

...nem, hanem én voltam a pasi, aki azért húzta nemegyszer a találkozást, mert nem volt független és nem volt annyira kihagyhatatlan a csaj, hogy belemenjek egy ilyen viszonyba.

Persze akadt azért olyan csaj is, aki kihagyhatatlan volt. De szegénykét egy kicsit meg is szenvedtettem lelkileg, hiába próbáltam kímélni, szóval nem ajánlom senkinek, hogy nemfüggetlen emberrel kezdjen viszont, ha nincs még megérve rá agyilag és lelkileg.

2018. aug. 2. 12:47
 12/36 anonim ***** válasza:
#11 *viszonyt
2018. aug. 2. 12:48
 13/36 A kérdező kommentje:

Akkor azert megis csak benne lehet az is,hogy nem jovok be neki elegge ahhoz hogy talalkozzon velem.

Csak azt nem ertem minek huzzuk ezt,es meddig.

Utolso.

Hogy erted,hogy volt akit megszenvedtedtel?

Elmeseled?

2018. aug. 2. 13:00
 14/36 anonim ***** válasza:
Vagy hatvan éves fószer vagy nő.
2018. aug. 2. 13:17
 15/36 anonim ***** válasza:
#11: úgy szenvedtettem meg, hogy full szerelmes volt egy idő után, de én meg nem voltam független, tehát sokszor nem értem rá, nem is mutattam ki annyira az érzelmeimet ...és hát ez szenvedést tud okozni azért egy full szerelmes embernek.
2018. aug. 2. 13:40
 16/36 A kérdező kommentje:

Ertem.

Es teged ez nem zavart?

Nem sajnaltad ezert?

Hogy lett vege a dolognak?

2018. aug. 2. 13:45
 17/36 anonim ***** válasza:
53%
#16: mivel az elején csak egy kalandnak indult a dolog (szintén nagy távolság miatt), nem gondoltam, hogy több is lesz belőle ...de fél év után sikerült rengeteg örlődés után rávennem magam arra, hogy válasszak a párom és e között a lány között (mert az igazat megvalva, beleszerettem én is és a szex minden képzeletet felülmúlóan jó volt vele, óriási szenvedéllyel ...csak épp a párommal már több mint 15 éve együtt vagyunk és együtt is élünk).
2018. aug. 2. 13:56
 18/36 A kérdező kommentje:

Es jol dontottel vegul mit gondolsz?

A parod mellett csak a 15 ev tartott?

En a szerelmet valasztanam barmirol is lenne szo.

Mert szerintem annal erosebb "dolog" nem kell egy jo kapcsolathoz.

2018. aug. 2. 14:01
 19/36 anonim ***** válasza:
#18: a ragaszkodás a páromhoz erősebbnek bizonyult. Hogy jól döntöttem-e? Nem tudom. Nemhiszem, de végülis az érzéseimre hallgatva hoztam meg a döntést. A szex és a szenvedély mindenesetre azóta is hiányzik (és a lány is, mert fiatal volt és igazán tündéri természete volt), de igazából, ha akarnám se tudnám kirakni a párom, mert nincs hova mennie és nem keres annyit, hogy önálóan fenntartsa magát, szóval igazából nem is volt választási lehetőségem.
2018. aug. 2. 14:05
 20/36 A kérdező kommentje:

Erdekes helyzet a tied is.

Persze nem tudom a reszleteket,de te valoszinuleg nem lehettel szerelmes.

Max kedvelted a masik lanyt,egyebkent tuzon vizen keresztul mentel volna erte.

Sajnalatbol senkivel nem szabad egyutt maradni.

Volt ilyenbe reszem,evekig boldogtalanul is eltem.

A vege szakitas lett igy is ugy is.

Teljesen megszakitottad a kapcsolatot a masik lannyal?

2018. aug. 2. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!